Rodi

'Verrassend, gezond en verantwoord genieten tegen betaalbare prijs'
Foody Kitchen nieuw Aziatisch restaurant in centrum Zaandam

V.l.n.r. Cindy, Fun, Lin en Achi in hun nieuwe restaurant Foody Kitchen. (Foto: Daan Ruijter/Rodi Media)

ZAANDAM - "Een nieuw, eigentijds restaurantconcept in het centrum van Zaandam waar je geweldig kunt genieten van een uitgebreid scala aan smaakvolle Aziatische gerechten die op een unieke manier worden gepresenteerd", zo introduceert het nieuwe Aziatische restaurant Foody Kitchen zich. 


Foody Kitchen speelt naar eigen zeggen in op een aantal zeer belangrijke trends: verrassend, gezond en verantwoord genieten tegen een betaalbare prijs. "Foody Kitchen is een laagdrempelige horecagelegenheid die inhaakt op de wensen en verwachtingen van een brede doelgroep. Hierbij kan onder meer worden gedacht aan uitgaans- en winkelend publiek, zakelijke bezoekers en locals.
Het restaurant is in diverse opzichten vernieuwend. De inrichting is eigentijds, modern. Foody Kitchen straalt de sfeer uit van een Grand Café waar gezelligheid troef is en waarbij sprake is van een vlotte en vriendelijke service, zodat de gast optimaal kan genieten van de bijzondere, diverse uiteenlopende culinaire gerechten.

Kaart

De kaart biedt voor ieder wat wils. Er zijn diverse voorgerechten als Japanse kippasteitjes, loempia's, salades, sushi rolls en Poke Bowls, de zogenaamde alternatieve sushi.
Bij de hoofdgerechten kan worden gedacht aan wok- en grillgerechten. Heel bijzonder is de bibimbap. Dit is een populair Koreaans gerecht, dat letterlijk 'gemixte rijst' betekent. Bibimbap wordt geserveerd in een kom die op hoge temperatuur is verhit. Het is een gerecht dat is gemaakt met rijst, groenten, vlees of vis, ei en een saus. De bibimbap wordt door elkaar geroerd alvorens het wordt geconsumeerd. 
Take away

Naast het restaurant is er ook een take away: Foody2GO. Daarmee wordt ingespeeld op de toenemende behoefte van de consument om op meer eetmomenten te kunnen consumeren. 
Het idee om het concept Foody Kitchen op te starten komt uit de koker van Achi, chef-kok en tevens eigenaar van het All you can Eat-restaurant Tokyoto. Dit is gevestigd in het oude postkantoor van Zaandam. Lin, de bedrijfsleider, en haar rechterhand Fun zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in zowel Tokyoto als Foody Kitchen."  
De openingstijden van Foody Kitchen zijn zondag tot en met woensdag van 12.00 tot 22.00 uur en donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 22.30 uur. Foody Kitchen is gevestigd aan Gedempte Gracht 1 in Zaandam. Meer informatie via 075-2047367, info@foodykitchen.nl en www.foodykitchen.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 23 januari 2019 - 08:07