Rodi

Fysiotherapie Doddema verder als Fysiotherapie Hoornseveld

Het pand van Fysiotherapie Hoornseveld. (Foto: Fysiotherapie Doddema)

ZAANDAM - Na vele jaren met zeer veel bevlogenheid Fysiotherapie Doddema te hebben geleid heeft Harry Doddema afgelopen 1 januari een stapje teruggedaan. Hij blijft in de praktijk werkzaam als fysio- en manueel therapeut, maar de praktijk wordt overgenomen door Jorn Bergers. Tijdens de eerste gesprekken bleek er al meteen een goede klik te zijn en deelden zij dezelfde visie met betrekking tot de kwaliteit en toekomst van de praktijk.


Bergers is in 2006 als fysiotherapeut afgestudeerd. Naast algemeen fysiotherapeut heeft hij ook cursussen op het gebied van COPD-begeleiding (zowel in groepsverband als individueel), D.A.M.-technieken, medical taping, en fysiofitness gedaan. Naast zijn baan als fysiotherapeut in de praktijk is Bergers ook fysiotherapeut van het professionele dameswielerteam Parkhotel Valkenburg cyclingteam. Hierbij begeleidt hij de rensters met name tijdens meerdaagse koersen, zodat zij elke dag tijdens hun wedstrijden optimaal kunnen presteren.
Bergers' toekomstplannen zijn in eerste instantie gericht op het voortzetten van de praktijk zoals deze nu is. Er gaat wel wat veranderen, maar dat zal met name achter de schermen zijn. "Dezelfde mensen blijven er werken en de professionele, gemoedelijke sfeer zal absoluut blijven. Verder wil Bergers de komende jaren het aanbod met oefengroepen, met name gericht op COPD, 65, diabetes en overgewicht gaan uitbreiden.
De praktijk is nu bekend onder Paramedisch Centrum Hoornseveld en Fysiotherapie Doddema. Er is voor gekozen om de naam te wijzigen in Fysiotherapie Hoornseveld. Dit is de komende maanden te zien door middel van een nieuw bord aan de gevel en een nieuwe website. De specialismen van fysiotherapie Hoornseveld bestaan naast uit fysiotherapie ook uit manueeltherapie, dryneedling, acupunctuur en yoga.
Iedereen is welkom om eens kennis te komen maken en eventueel een afspraak te maken met ons. Fysiotherapie Hoornseveld is bereikbaar via 075-6702507 of fysiotherapiehoornseveld@gmail.com. De praktijk is maandag, dinsdag en woensdag van 8.00 tot 20.30 en donderdag en vrijdag van 8.00 tot 18.30 geopend.

Artikel geplaatst op woensdag 23 januari 2019 - 15:46