Rodi

Vrijbuiter Zaandam gaat mee op wintersport

Bij Vrijbuiter Zaandam werken alleen mensen met outdoor-ervaring. Op de foto links filiaalmanager Johan Wilders en floormanager Jasmijn Goosens. Floormanager Carla ten Damme ontbreekt op de foto. (Foto: Yvette van der Does/Rodi Media)

ZAANDAM - Ze zijn allang niet meer alleen kampeerwinkel. Vrijbuiter Zaandam is veel meer! Het is dé plek waar mensen voor al hun vakanties terecht kunnen, het hele jaar door! Zaterdag 9 en zondag 10 maart is hier ook de grote kampeer- en outdoor-beurs. Tot die tijd blijft team Vrijbuiter het druk hebben op de ski-afdeling - voor het compleet maken van elke uitrusting voor in de bergen.


Filiaalmanager Johan Wilders is blij met de doorstart die Vrijbuiter Zaandam recentelijk heeft gemaakt. "Toen we dicht waren, kregen we enorm veel steun van onze vaste klanten. Via social media werden we gebombardeerd met steunbetuigingen en verzoeken 'dat we toch echt weer open moesten'. Vrijbuiter Zaandam is blij met de nieuwe eigenaar Vervat uit Rotterdam. Met slechts een kleine verandering kon de winkel, die in 2017 nog een grote verbouwing onderging, verder. "Onze klanten stonden ons bij de heropening dan ook feestelijk op te wachten bij de ingang."
We zitten midden in het wintersportseizoen. Floormanager Jasmijn Goosens is net terug van een skitrip. Ze heeft de nieuwste ski-spullen voor de winkel getest. "Het adviseren van onze klanten vooraf vinden wij erg belangrijk: in welk gebied wordt geskied, bent u een beginnende of gevorderde skiër? Het is belangrijk informatie voor de aanschaf van de juiste ski's en accessoires. Niet minder belangrijk is de service achteraf. We willen graag van onze klanten horen hoe ze hun vakantie is geweest en of de materialen die ze bij ons hebben gekocht aan hun verwachtingen voldoen. We staan volledig achter onze producten, maar mocht er toch iets niet goed zijn, staan we garant voor een passende service!"

Voorbereidingen

Deze winter worden wisselende omstandigheden verwacht. De juiste goggle/skibril met wisselbare lenzen zijn deze winter echt nodig. Draag ook een helm, Vrijbuiter Zaandam heeft ze met goede ventilatie. Winterbanden zijn verplicht en de sneeuwkettingen mogen ook niet ontbreken in de kofferbak. Zorg dat het materiaal goed op orde is: gewaxt en gesteld. Doe de meeste voorbereidingen voor de reis in de winkel van Vrijbuiter Zaandam, dan wordt het maximaal genieten van het verblijf in het skigebied.
Vrijbuiter heeft Facebook en Instagram en ontvangt u graag in de winkel voor een kop koffie. Vrijbuiter Zaandam is gevestigd aan Stormhoek 17 in Zaandam. Meer informatie is te vinden via www.vrijbuiter.nl en 075-2047400.

Artikel geplaatst op woensdag 23 januari 2019 - 16:11