Rodi

'We breiden onze menukaart uit'
Cafetaria Chinese Afhaal Family Saendelft heropent

Cafetaria Chinese Afhaal Family Saendelft heeft nu ook een echt restaurant. (Foto: Cafetaria Chinese Afhaal Family Saendelft)

ASSENDELFT - Cafetaria Chinese Afhaal Family Saendelft gaat donderdag 31 januari na tien dagen weer open. Eigenaar Yan heeft zijn eetgelegenheid in Assendelft laten verbouwen. De belangrijkste reden: hij wilde naast een afhaalgelegenheid en snackbar ook een restaurant worden. 


Met de recente verbouwing verandert de naam in Cafetaria Chinese Afhaal Family Saendelft en krijgt de eetgelegenheid een nieuwe look. "Onze hele zaak is verbouwd. We hebben extra zitplaatsen en het is nog gezelliger geworden", vertelt Yan. "We breiden onze menukaart uit. Onze gasten kunnen genieten van nog meer lekkere warme maaltijden. Er verschijnen extra wokgerechten op de kaart, maar ook burgers, en salademaaltijden. Bovendien is onze keuken nog een stukje veiliger geworden." 
Ondernemers Yan en Sabrina zijn enthousiast over het restaurantgedeelte, oftewel Family Saendelft. "Bij ons in de wijk zijn wij net een familie, dus Family past hier heel goed. Juist dat is zo belangrijk voor gasten die bij Family Saendelft gaan eten. Het gaat om bij elkaar zijn", zegt Yan. 
Cafetaria Chinese Afhaal Family Saendelft is sinds 2010 in Assendelft gevestigd. Naast de snackbar is er een aparte ruimte voor Chinese afhaalmaaltijden. Liefhebbers van snacks en Chinees kunnen bij Yan en Sabrine ook na de verbouwingen terecht voor:
• Bezorgen van Chinese maaltijden (catering) en broodjes voor feesten en partijen;
• Afhaal van Chinese gerechten en snacks en broodjes voor particulieren en bedrijven;
• Verzorgen van broodjes voor bedrijven (ontbijt/lunch);
• Ontbijtservice. Op bestelling kan Snackbar Saendelft / Chinees Afhaalcentrum ook een complete broodmaaltijd met bijvoorbeeld brie, kaas, ham, kipfilet of vis en meer verzorgen.
De cateringservice is uitgebreid. Zo verzorgt en bezorgt het bedrijf onder meer overwerkmaaltijden. Pinnen is mogelijk. 
De zaak is van maandag tot en met zondag van 11.00 uur tot 22.00 uur geopend. Belangstellenden kunnen gerust eens langskomen in Assendelft en naar de mogelijkheden vragen. Cafetaria Chinese Afhaal Family Saendelft bevindt zich op Kaaikhof 24 in Assendelft. Meer informatie via 075-6228884 en www.saendelft.family.nl

Artikel geplaatst op maandag 28 januari 2019 - 16:05