Rodi

Albert Heijn Vos heropent op feestelijke wijze

Het team van Albert Heijn Vos. (Foto: Dirk Brand)

KOOG AAN DE ZAAN - De Albert Heijn onder de snelweg A8 in Koog aan de Zaan is verbouwd. De winkel van ondernemersfamilie Vos is nu twee keer zo groot, heeft een zeer ruim aanbod en beschikt zelfs over 140 gratis parkeerplekken. "Dinsdag 5 februari om 16.00 uur gaan we open", zegt Masha Vos. "We krijgen daarbij hulp van kinderen uit de buurt. Zij zetten onze Albert Heijn letterlijk in de schijnwerpers, door op hometrainers te fietsen. Een Koogse dansschool zorgt voor een extra swingend tintje. Het wordt gezellig! Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn."


Er zijn tal van openingsactiviteiten. De eerste 1.200 klanten krijgen bij besteding van 10 euro een kraslot waarmee ze prijzen kunnen winnen, zoals kans op 1 minuut gratis winkelen. Op vertoon van de kassabon mogen bezoekers dinsdag 5, woensdag 6 en vrijdag 8 februari bij de foodtruck voor de deur een pannenkoek halen. In Koog aan de Zaan zijn vanaf vrijdag 8 tot en met zondag 10 februari bovendien winkelmandjes verstopt. Wie er één vindt, mag hem voor een boodschappenpakket ter waarde van 25 euro komen omwisselen. In de winkel en op de Facebook-pagina is meer info over de openingsactiviteiten.

Nu ook zelfscan

In de glazen hal van de vernieuwde Albert Heijn zit een Gall & Gall met een gevarieerd aanbod sterke drank. Het assortiment van de supermarkt is vergroot van 10.000 naar ruim 18.000 artikelen. De winkel heeft een versmarkt waar groente en fruit langer vers blijven door een koele mist te verspreiden. Er zijn veel meer Bonusaanbiedingen te vinden dan voorheen. Het merendeel daarvan staat op het grote actieplein. Bij Albert Heijn Vos kunnen klanten nu ook met zelfscan boodschappen doen. Met de handscanner of de mobiele telefoon scannen ze tijdens het winkelen de producten of doen ze dat zelf bij de Scan&Go-kassa.
Verder start maandag 18 februari een spaaractie. Informatie hierover verschijnt onder andere op Facebook. "Ook geven we in maart een cadeau aan school De Lindenboom: een Schoolplein14 van de Cruyff Foundation en allerlei speeltoestellen." Masha Vos is trots op de vernieuwde winkel en het team van supermarktmanager Xander Smit. Zij hoopt dat klanten zich er snel thuis voelen. "Namens onze familie en het personeel nodig ik iedereen uit om langs te komen. Wij zijn ontzettend benieuwd naar de reacties."

Artikel geplaatst op dinsdag 29 januari 2019 - 13:31