Rodi

Het stoerste indoor trampolinepark van Nederland

Street Jump Wormerveer, het stoerste Indoor trampolinepark van Nederland. (Foto's: RM/YvdD. Fotobewerking: RM/BA)

WORMERVEER - Afgelopen week ging het grootste indoor trampolinepark van Nederland open in Wormerveer. Street Jump Wormerveer is de leukste jumpwereld voor de sportieve jeugd en fitnessfreak. Met een Fun Area, een High Performance Wall, een Tumbling Lane en uitdagende Jump Carousel. Weer of geen weer hier kun je ten alle tijden een sportieve workout doen. Street Jump heeft speciaal voor de opening tot en met donderdag 14 februari een actie: het tweede uur gratis jumpen! Ga dan ook meteen de uitdaging aan en maak een spectaculaire vlucht met de Skyrider - de unieke vliegattractie van Nederland!


Street Jump Wormerveer is een grote aanwinst voor Zaanstad Noord. Het grote indoor trampolinepark met de unieke Skyrider attractie - dat is vliegen alsof je aan een paraglider in de lucht hangt - geeft het gebied een mooie regiofunctie: voor alle Noord-Hollanders makkelijk bereikbaar en het park heeft gratis parkeerplekken. Bij Street Jump Wormerveer is het niet alleen sportief bezig zijn, het is ook een mooie locatie om elkaar te ontmoeten voor een (bedrijfs)feest of lunch. De brasserie is sfeervol ingericht naar de laatste interieurtrend en heeft een gevarieerde menukaart. Je kunt er gebruik maken van individuele toegang en arrangementen voor jumpen, lekker eten en genieten! Binnenkort is het eens per maand ook een stoere club met DJ en laserlampen.
Eigenaar Jeroen Delmée: "Street Jump Wormerveer is gezellig met je vrienden en vriendinnen een drankje drinken en samen Bootcamp- en Fitnesslessen volgen of vrij jumpen. Het zijn lessen voor de echte sporters onder ons. Het gehele park wordt daarvoor gebruikt en daar wordt tijdens de lessen echt goed aan de conditie gewerkt!"
"Natuurlijk hebben we speciaal opgeleide sportinstructeurs in huis en tijdens de vrije jump-uren zijn overal Jump Masters aanwezig voor veiligheid en toezicht", vult mede-eigenaar Edwin Groot aan. "Bij de opening waren vorige week honderd kinderen van twee basisscholen uit Zaanstad uitgenodigd. Ze vonden het fantastisch! Street Jump Wormerveer is een unieke plek voor freerunners, skaters en turners en natuurlijk ook voor fitte ouderen."
Wacht niet te lang met je bezoek en kom nog voor 14 februari naar Street Jump in Wormerveer, Industrieweg 45, dan spring je het tweede uur gratis!
Kijk voor alle activiteiten, arrangementen, reserveringen, openingstijden en prijzen op www.streetjumpwormerveer.nl, telefoon: 075-2012001 E-mailadres: wormerveer@streetjump.eu.

Artikel geplaatst op maandag 04 februari 2019 - 11:03