Rodi

Finenzo adviseert MKB nu ook voor zakelijke financieringen

Baldwin Stuvel (links) en Jacques Hardeman drukken de hand op hun samenwerking. (Foto: Finenzo)

ASSENDELFT - "Wil je als ondernemer investeren en heb je hiervoor een financiering nodig? Dan kun je nu ook daarvoor bij Finenzo terecht. De laatste tijd kwam er steeds meer vraag naar zakelijke financieringen die wij helaas niet verder konden helpen. Omdat Finenzo als financiële dienstverlener ook de ondernemer wil helpen, zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Jacques Hardeman van Hardeman MKB Advies. De eerste klanten hebben wij al kunnen helpen!", aldus Baldwin Stuvel van Finenzo.


"Hardeman is een bekende van Finenzo. Hij heeft ruim dertig jaar op diverse MKB-afdelingen in het bankwezen gewerkt. Hij is een echte Zaankanter en bij veel Zaanse ondernemers een bekende verschijning. Hij weet als geen ander hoe het er in de praktijk bij MKB-ondernemers aan toegaat. Jacques spreekt de taal van de ondernemer en door zijn jarenlange ervaring is hij de juiste partij om ons bij te staan in deze discipline", zegt Stuvel.
"Heb jij investeringsplannen en wil jij de mogelijkheden weten? Neem contact met ons op. Jacques is bereikbaar via Finenzo op 075-6121417 of zaanstad@finenzo.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 07 februari 2019 - 14:00