Rodi

Grote drukte bij scandag Chiropractie Munksgaard

Bezoekers wachten in de wachtkamer. (Foto: Chiropractie Munksgaard)

KOOG AAN DE ZAAN - Het was zaterdag 9 februari erg druk bij Chiropractie Munksgaard in Koog aan de Zaan. Mensen met rugklachten, nekklachten, hoofdpijn en aanverwante problemen konden die dag een scan laten uitvoeren. "Met deze scan kunnen wij een indicatie krijgen van waar het probleem zit", legt Annemarie de Jong, office manager bij de chiropractie, uit. 


Op de scandag kunnen mensen met eerdergenoemde klachten kennismaken met de praktijk. "Aan de hand van een temperatuur- en spierspanningsscan kunnen we afwijkingen in de wervelkolom en het zenuwstelsel meten", legt Annemarie uit. 
Op basis van het resultaat en in overleg met de chiropractor kunnen mensen dan bepalen of ze een eerste consult willen. "We doen dan een volledig onderzoek naar de klacht. Onze behandelmethoden gaan uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam en zijn erop gericht om blokkades in de wervelkolom te corrigeren. Daarvoor kan de chiropractor verschillende technieken gebruiken. Het doel is om daarmee en dankzij de verbeterde doorbloeding de balans in het lichaam te herstellen en de pijn af te laten nemen."
Het was bij de scandag zodanig druk dat Munksgaard niet iedereen kon helpen. Annemarie: "Daarom bieden wij de scan de komende twee weken tegen dezelfde voorwaarden aan." De scan kost 20 euro, inclusief persoonlijke uitleg van de resultaten. De eerstvolgende scandag zal in het najaar zijn. 
Chiropractie Munksgaard werkt alleen op afspraak via 075-6314833 en zaanstad@munksgaard.nl. De praktijk bevindt zich op Stationsstraat 80 in Koog aan de Zaan. Nieuw bij de praktijk is de decompressietherapie voor de behandeling van hernia's. Meer informatie via bovenstaande contactgegevens en de website www.munksgaard.nl

Artikel geplaatst op maandag 11 februari 2019 - 12:58

Foto's