Rodi

Feestelijke opening Mol, De Echte Bakker

Vanaf dinsdag 4 april staat het team van Echte Bakker Mol weer klaar met kwaliteit en volop service. (Foto: aangeleverd)

SCHOORL - Na vier weken slopen, breken, hakken en weer opbouwen is het zover; dinsdag 4 april opende Mol, De Echte Bakker de nieuwe winkel in Schoorl. Eigenaren Robbert Mol en Erwin Koorn beloven dat de winkel niet meer terug te herkennen is.


"Echt alles is veranderd", vertelt Edwin. "De winkel was dertig jaar oud dus als je dan iets aanpakt moet het helemaal rigoureus. De winkel is uitgebreid, nu is er meer ruimte om alle producten te laten zien en het gehele interieur is vernieuwd. Door de keuze van natuurlijke materialen gaat de winkel weer helemaal de authentieke sfeer uitademen die bij dit mooie oude pandje hoort."


Ouderwets lekker

De bakkers Robbert en Erwin zijn nu bijna zeven jaar eigenaar van het bedrijf. Robbert: "Toen we net begonnen hebben we eerst de tijd genomen om het ondernemerschap goed onder de knie te krijgen en ons eigen te maken." Het tweetal heeft altijd ingezet op productkwaliteit en het invullen van de wensen van de klanten zoals ouderwets lekker desembrood en producten voor mensen met bepaalde allergieën. Robbert: "Vorig jaar zijn de eerste plannen gesmeed voor de verbouwing. We konden niet wachten het prachtige resultaat te delen met iedereen."

Fantastisch heropeningsvoordeel

In de noodwinkel is de ruimte wat beperkt en profiteren alle klanten dit laatste weekend nog van de halve prijzenactie. Dinsdag 4 april staat het hele team van Mol klaar met kwaliteit en volop service. Erwin: "We willen deze feestelijke gebeurtenis samen met onze klanten vieren met een fantastisch heropeningsvoordeel. Iedereen ontvangt dertig procent korting op het totale aankoopbedrag! Wij zijn heel benieuwd wat het publiek van de nieuwe winkel vindt en verwelkomen iedereen graag aan de Heereweg in Schoorl."

Artikel geplaatst op maandag 03 april 2017 - 14:36