Rodi

Efficiënt hardlopen met zesweekse cursus Bodyvit

Train je ook mee? (Foto: aangeleverd)

BERGEN - Bodyvit Personal Coaching aan Bergerweg 20c start 12 april met een effectieve zesweekse hardloopcursus. Uitgangspunt van deze hardlooptrainingen is deelnemers goed voor te bereiden op de Alkmaar Cityrun, maar als vanzelfsprekend kan iedereen die daar niet aan meedoet zich ook opgeven, van jong tot oud en op elk niveau.


De trainingen zijn gericht op het verkrijgen van een goede looptechniek om tijdens het hardlopen efficiënt om te gaan met aspecten als conditie en lichaamshouding. "Met de juiste looptechniek verbeter je je conditie, voorkom je blessureleed en zet je snellere tijden neer", vertelt Mischa de Jong, personal trainer bij Bodyvit. "De lessen zijn in groepsverband. Dat werkt motiverend en stimulerend omdat je elkaar kunt aanmoedigen."
De trainingen zijn elke woensdagavond vanaf 20.00 uur in de bossen en duinen van Bergen. "Iedereen krijgt ter ondersteuning een persoonlijk trainingsschema. Tevens komt voeding aan bod. Een extra optie is meedoen aan bootcamping op de zaterdagochtend om 10.00 uur. Ook deze intense kracht- en conditietraining kan iedereen op zijn of haar eigen niveau meedoen. Lekker in de buitenlucht, in de Bergense bossen en duinen."
Bodyvit Studio, Bergerweg 20c, Bergen, www.bodyvitstudio.nl, tel.072-5825710

Artikel geplaatst op maandag 10 april 2017 - 09:31Reacties (0)


Reageer