Rodi

Slank en fit in tien dagen
Klaar voor de zomer bij Bodyvit Bergen

Slank en fit de zomer in! (Foto: Shutterstock)

BERGEN - 'De zomer is in aantocht, maar ik zou lekkerder in m'n vel zitten als er een paar kilo af zou zijn.' Herkenbaar? Bodyvit helpt je om in tien dagen fitter te worden en drie tot vier kilo af te vallen. Net op tijd dus, om slank en fit de zomer in te gaan!


Bodyvit Bergen heeft een uniek en effectief programma samengesteld waarbij je in tien dagen overgaat van een suikerverbranding naar een vetverbranding. Het resultaat hiervan is meer energie, een betere basisconditie en minder lichaamsvet, met name bij de buik. "De conditie wordt met bijna twintig procent verbeterd", benadrukt personal trainer Mischa de Jong. "Je voelt je dus een stuk fitter. Daarbij werkt het programma zo effectief dat mannen zo'n vier kilo lichaamsvet verliezen en vrouwen circa drie kilo."
Jong en oud kan het programma volgen en beginnen op elk gewenst tijdstip. Mischa: "Naar aanleiding van een intakegesprek krijgt de deelnemer een op maat gemaakte trainingsprogramma. Voeding wordt als belangrijk aspect meegenomen in het proces."
Bodyvit, Bergerweg 20C, 1862 JV in Bergen. Bel voor informatie naar: 072-5825710 of kijk op bodyvit.nl.

Artikel geplaatst op maandag 12 juni 2017 - 11:33Reacties (0)


Reageer