Rodi

Veel ruimte voor watersport bij Surfschool Bergen aan Zee

(Foto: aangeleverd)

BERGEN AAN ZEE - Surfen, zonnen, raften, chillen, powerkiten, volleyballen, banaanvaren en nog veel meer fun. Het kan allemaal op het Surfcamp van Surfschool Bergen aan Zee.


Een midweek lang met andere beachboys en -girls surfen, raften, powerkiten, volleyballen, banaanvaren, dit alles onder leiding van ervaren en natuurlijk de leukste surfinstructeurs van Nederland. Een groot deel van de dag brengen de deelnemers op de golven door. Daarnaast zijn er ook lessen over veiligheid, zeestroming, zandbanken en muien. Ook wordt een bezoek gebracht aan de reddingsbrigade.
Iedereen tussen zes en zestien jaar is van harte welkom en wordt ingedeeld in leeftijdsgroepen. Uiteraard bij een vriendje of vriendinnetje maar vanzelfsprekend maakt iedereen gedurende de week gegarandeerd vele nieuwe vrienden. De week wordt afgesloten met een surfwedstrijd en een gezellige barbecue. Na afloop krijgt iedereen een diploma.
Een midweek is maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur en kost 195 euro. Inschrijven voor één of meerdere dagen (50 euro per dag) is ook mogelijk. Prijzen zijn inclusief lunch, drinken en afsluitende barbecue. Aanmelden of meer informatie kan via: info@surfschoolbergenaanzee.nl

Sunday surf club

Elke zondagochtend van 10.30 tot 12.00 uur zijn kinderen welkom om (beter) te leren golfsurfen. Beginners krijgen eerst theorie over stromingen, surfregels en veiligheid voordat ze het water ingaan. Meer ervaren 'grommets' krijgen instructie op hun eigen niveau om zo hun skills te verbeteren. De kosten zijn tien euro per persoon per zondag en aanmelden is niet nodig.
www.surfschoolbergenaanzee.nl

Artikel geplaatst op maandag 17 juli 2017 - 10:44

Foto's
Reacties (0)


Reageer