Rodi

Buitenspelen met De Jongens uit Schoorl

Het sportpaviljoen van De Jongens uit Schoorl aan de lagune in Camperduin. (Foto's: aangeleverd)

CAMPERDUIN - De Jongens uit Schoorl (DJUS) heeft sinds de komst van de lagune een aantrekkelijke accommodatie aan dit binnenwater dat in verbinding staat met de zee. Het team van DJUS organiseert vanuit dit sportpaviljoen (groeps)activiteiten als suppen, kitesurfen en windsurfen. Voor de aankomende maanden staan er ook weer een paar stoere evenementen op de agenda, zoals de surfkampen en Babes on Waves.


De Jongens uit Schoorl zijn op zoek naar leuke meiden die 2 september willen meedoen aan Babes on Waves; een uitgelezen kans om te leren surfen en te genieten van een te gekke dag met een strandmarkt, sup yoga en veel andere vette activiteiten. Een maximale leeftijd is er niet. Kijk voor meer informatie: www.babesonwaves.nl
In de periode van 24 juli tot en met 31 augustus is er elke zondag surfles om 10.00 uur. Elke woensdag wordt van 10.00 tot 16.00 uur een strandactiviteitendag gehouden welke in het teken staat van bezigheden als surfen, raften en vliegeren. Dagelijks zijn er sportattributen, zoals boards, wetsuits en windsurfsets te huur.


Castricum

Ook op het strand van Castricum zijn 'De Jongens' dagelijks actief in de zomervakantie. Zo is er elke donderdagmiddag surfles, dinsdags om 19.00 uur een clinic branding raften/longboarden en zijn er zeven weken lang surf- en strandkampen.
Kijk voor meer informatie over De Jongens uit Schoorl op www.djus.nl, bel 072-5092773 en houd Facebook in de gaten.

Artikel geplaatst op vrijdag 14 juli 2017 - 13:18

Foto's
Reacties (0)


Reageer