Rodi

Willem Schoone en Victor Posch in Honky Tonk

Twee topmuzikanten treden zondag 1 oktober op in Honky Tonk. (Foto: aangeleverd)

SCHOORL - Twee bekende Noordhollandse muzikanten, Willem Schoone en Victor Posch, treden zondag 1 oktober op bij café restaurant Honky Tonk in Schoorl.


Bassist/zanger Willem Schoone is een zeer bekende naam in het Nederlandse muziekleven. Hij speelde in gerenommeerde bands als de Rob Hoeke Band, Swinging Soul Machine en Shoreline. Saxofonist/pianist Victor Posch trad als freelance-muzikant op in kroegen, theaters en op festivals, was geregeld te zien in tv-programma’s, maakte drie cd’s en trad vele malen in binnen- en buitenland op. Het motto van beide muzikanten is: ‘It’s only rock ’n roll’. Zij hebben hun krachten gebundeld en spelen een mix van bekende en onbekende nummers uit de rijke geschiedenis van de rock ’n roll, blues en countrymuziek.
Het optreden in Honky Tonk aan de Duinvoetweg 11 in Schoorl begint op zondag 1 oktober om 17.00 uur. De toegang is gratis. Vanaf woensdag 4 oktober start Honky Tonk weer met de dagdeals en het driegangen maandmenu. Meer informatie op www. honkytonk.nl

Artikel geplaatst op maandag 25 september 2017 - 09:55