Rodi

Nieuw in Bergen: PUUR by Mariane
Kapsalon, browbar, make-up en beautysalon onder één dak

Vlnr. Tamara, Mariane en Margreet gaan het nieuwe avontuur aan in Bergen. (Foto: Rodi Media / VdV)

BERGEN - Het centrum van Bergen heeft er vanaf vrijdag 6 oktober een beautyparel bij; Puur by Marianne; een sfeervolle kapsalon, browbar, make-up- en beautysalon onder één dak. "Het is allesbehalve een knipfabriek", benadrukt eigenaresse Mariane Küsters-Bak. "Klanten vinden bij ons rust en worden in de watten gelegd."


Om te beginnen met een lekkere kop koffie of thee. "Bij elke behandeling, of het nou een spraytan, make-up, haar- of wenkbrauwbehandeling betreft, gaat het ook om beleving. In alle rust en met aandacht voor de klant", vertelt Mariane. "Dat begint bij een goede kop koffie of thee en een heerlijke handmassage tijdens bijvoorbeeld een knipbeurt. Klanten voelen de relaxte sfeer al bij binnenkomst."
Mariane heeft jarenlange ervaring als schoonheidsspecialist en make-up artist. De laatste zeven jaar werkte ze bij Douglas. "Daar specialiseerde ik mij onder andere in wenkbrauwen. Ze zijn bepalend in het gezicht, verzorgde wenkbrauwen geven een frisse, open blik. Ik hanteer de methodes Anastasia en Benefit. Bij de laatste wordt uitgegaan van de natuurlijke vorm van de wenkbrauw, bij de Anastasia-methode wordt gewerkt met sjablonen. Persoonlijk hou ik het meest van een natural look en accentueer de mooie eigenschappen in een gezicht."


Opening

Ook voor een professionele make-up - voor bijvoorbeeld een bruiloft of ander feest, make-up workshop, een full body spraytan, een tof kapsel of korte beautybehandelingen als de bovenlip harsen is PUUR by Mariane de salon bij uitstek. De haarspecialisten Margreet en Tamara staan in de kapsalon klaar voor professioneel advies en de tofste kapsels. Net als bij alle andere behandelingen werken zij met natuurlijke producten.
Wie nieuwsgierig is naar PUUR by Mariane is alvast welkom tijdens de opening op 6 oktober van 19.00 tot 21.00 uur. PUUR by Mariane is gevestigd aan Prinsesselaan 18C in Bergen, tel. 072-8700703 of 06-47645685, www.bymariane.nl

Artikel geplaatst op maandag 18 september 2017 - 09:16