Rodi

Bergense ondernemers geven weer kado’s weg

BERGEN - Wie in periode van 1 tot en met 21 november het centrum van Bergen bezoekt, kan vrijwel dagelijks worden gevraagd: "Wat vindt u van Bergen?". Bezoekers die antwoorden: “Bergen Altijd Gezellig” verdienen kadobonnen variërend in waarde van 20 tot 200 euro.


Gezien het grote aantal positieve reacties, van vooral bezoekers en ondernemers van dezelfde acties in 2016, is besloten de actie dit jaar te herhalen. Vele honderden gelukkigen die kadobonnen ontvingen, gaven toe zich volledig te kunnen vinden in de nieuwe slogan: “Bergen Altijd Gezellig”. Vooral de nieuwe klanten maakten tijdens het verzilveren van de bonnen kennis met het zeer gevarieerde winkelbestand met verrassende assortimenten en sfeervolle inrichtingen van de bezochte zaken. Ook werd door velen de herinvoering van de muzikale optredens op alle zaterdagen in juli en augustus als welkome aanvulling op de verhoging van de gezelligheid gezien.
De Bergense ondernemers 'gaan ervoor, het hele jaar door'. Zij bewijzen steeds weer dat genieten van kunst, cultuur en natuur uitstekend samengaan met ontspannen winkelen en culinair genieten.

Artikel geplaatst op vrijdag 27 oktober 2017 - 10:30