Rodi

Fit en relaxed de piste af
Bodyvit Studio geeft effectieve Winterfit Trainingen

(Foto: aangeleverd)

BERGEN - Bij een goede voorbereiding op de wintersportvakantie horen ook getrainde spieren. Om blessures te voorkomen, heeft Bodyvit effectieve 'Winterfit Trainingen' samengesteld. "De focus ligt hierbij op het versterken van de spieren die tijdens het skiën of snowboarden worden gebruikt", vertelt personal coach Mischa de Jong. "Ook het uithoudingsvermogen komt aan bod. Wie fit op de piste staat, kan onbezorgd genieten van een welverdiende vakantie."


Tijdens de 'Winterfit Trainingen' komen explosiviteit, balans, kracht en uithoudingsvermogen volop aan bod. Om ook de techniek bij wintersporters aan te scherpen, werkt Bodyvit Studio samen met de Bergense skivereniging Il Primo. "Bij het wintersporten gebruik je andere spieren dan normaal", weet Mischa. "Dat kan ervoor zorgen dat je krampachtig van de piste gaat, vaak met vallen, botbreuken, blessures of veel spierpijn als gevolg. Wie zich fit voelt, geniet veel meer. Met een goede fysieke voorbereiding is de kans op vallen veel minder groot, je gaat relaxter de pist af. Bovendien heb je geen last van spierpijn."

Voor iedereen

Bodyvit Studio geeft de 'Winterfit Trainingen' elke woensdag om 18.00 uur in groepjes van maximaal zes personen. Afhankelijk van de animo worden de lessen ook op andere dagen gegeven. "Iedereen kan meedoen", benadrukt Mischa nog even. "Jong en oud, van elk niveau."
Kom voor meer informatie langs bij Bodyvit Studio, Bergerweg 20C, Bergen, tel. 072-5825710 of kijk op www.bodyvitstudio.nl.

Artikel geplaatst op maandag 04 december 2017 - 09:48