Rodi

Gratis extra menugang bij Honky Tonk

SCHOORL - Het driegangenmenu van Honky Tonk is bij veel gasten in trek, verrassend en wordt geserveerd in een ongedwongen ambiance. Besloten is in februari er een extra menugang bij te doen voor dezelfde prijs.


Als starter wordt een tartaar van ossenhaas geserveerd, heerlijk op smaak gebracht, het smelt op de tong. Als extraatje is een mosterdsoepje toegevoegd. Dan is er keuze uit red snapper (baarsachtige vis, red.) of de parelhoender, specialiteit van de chef. Als heerlijke afsluiter is er een vanillebavarois met puur chocolade-ijs en sinaasappelsaus.
Extra ingekocht is de schartong van 450 gram, geserveerd voor 18,50 euro, in de roomboter gebakken met frites, remouladesaus en salade. Buiten het menu om zijn op woensdag de spareribs voor 13,50 euro, donderdag het beroemde smulplateau voor 16,50 euro en vrijdag een verse visplateau met vijf items, ook voor 16,50 euro, te bestellen per twee personen. Tevens kan men kiezen uit een uitgebreid à la carte menu.
De liefhebber kan zondag 4 februari vanaf 17.00 uur genieten van livemuziek in het café van de rock and roll toppers Willem Schoone en Robin de Ruiter.
Honky Tonk is gevestigd aan de voet van het beroemde Schoorlse klimduin. Zie ook www.honkytonk.nl of bel 072 - 5091320.

Artikel geplaatst op maandag 29 januari 2018 - 13:59