Rodi

Huize Glory viert honderdjarig bestaan

Landgoed Huize Glory vroeger. (Foto: aangeleverd)

BERGEN AAN ZEE - Villa Russenduin/Landgoed Huize Glory viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. Dit authentieke, stijlvolle monument met een bewogen geschiedenis is gelegen op het hoogste duin van Bergen aan Zee.


Door exploitatie van het gebouw blijft het pand toegankelijk voor publiek. Met de inkomsten wordt het prachtige pand gerestaureerd en onderhouden. Er zijn nog veel oorspronkelijk details in het huis bewaard gebleven. Deze zijn op dit moment nog te bezichtigen. Vanuit de toren heeft men bij helder weer een prachtig uitzicht over het natuurgebied.

Overnachten

Wie verblijft in een van de kamers of appartementen wordt verrast door de authentieke stijl, gecombineerd met alle luxe van nu. In het sfeervolle hotel/restaurant kunnen gasten genieten van het uitzicht over zee, de rust, de geschiedenis van het pand en van de heerlijke huisgemaakte gerechten in het restaurant. Dit, samen met alle mogelijkheden om te fietsen en/of wandelen in het aangrenzende natuurreservaat, maakt Landgoed Huize Glory tot de perfecte plaats voor een rustige of juist een opwindende vakantie. Tevens is Huize Glory een ideale locatie voor groepsbijeenkomsten, seminars en cursussen.
Landgoed Huize Glory, Elzenlaan 2-4, 1865 BM Bergen aan Zee.

Artikel geplaatst op donderdag 22 februari 2018 - 11:14