Rodi

Lekkerste winkel van Bergen
Banketbakkerij Roos blijft vernieuwen

BERGEN - Banketbakkerij Roos wordt ook wel de 'lekkerste winkel van Bergen' genoemd. En met recht. Eigenaar Elco Oudshoorn en zijn team brengen liefde in al hun producten, en dat proef je!


Banketbakkerij Roos is sinds de eerste uitgave van het Bergens Nieuwsblad een trouwe adverteerder. Lezers kunnen daardoor profiteren van de lekkerste aanbiedingen en de nieuwste heerlijkheden. "Uiteraard hebben we een vast assortiment maar we zijn ook voortdurend bezig met productontwikkeling", legt Elco Oudshoorn uit. "Elke maand komen we met twee nieuwe producten, het één is blijvend, het ander tijdelijk. Door te vernieuwen, kunnen we onze klanten blijven verrassen en in ons vak in beweging blijven. We zijn bijvoorbeeld lid van Heerlijk en Heerlijk, het gilde van de betere banketbakkers. Daar hoort een hoge kwaliteitsnorm bij. De producten worden met regelmaat - onaangekondigd - door een consumenten- en vakjury beoordeeld op allerlei kwaliteitspunten, zoals het uiterlijk van het product, de smaak en de gebruikte techniek. Zelf beoordelen wij ook collega-banketbakkers die zijn aangesloten bij Heerlijk en Heerlijk. Onze kwaliteit is uitstekend, maar het houdt ons scherp. Dit soort dagen zijn er om van elkaar te leren. Ze werken inspirerend, opbouwend en hebben een enorm positieve invloed op ons vak."

Puur natuur

Banketbakkerij Roos ligt vol lekkernijen en is momenteel volledig gehuld in paassfeer. "Alle producten worden in onze eigen chocolaterie gemaakt", benadrukt Elco die intussen zijn nieuwste, fraai ogende, kleurrijke product toont; bonbons met vullingen op basis van vers fruit. Niet meer weg te denken bij Banketbakkerij Roos is het heerlijke schepijs. "Dat verkopen we weer vanaf het paasweekend", onthult hij. "Ook ons vruchtenijs wordt bereid met vers fruit en we presenteren weer nieuwe smaken, zoals gezouten caramel en witte chocoladeijs met kokos. We werken samen met een Italiaanse leverancier die werkt met 100% natuurlijke ingrediënten en smaken, puur natuur dus!"

Artikel geplaatst op vrijdag 16 februari 2018 - 16:37

Foto's