Rodi

'Ook op oudere leeftijd kun je fit zijn'
Klaas Vader enthousiast over trainingen bij Bodyvit Studio

Klaas Vader voelt zich top fit bij Bodyvit Studio. (Foto: aangeleverd)

BERGEN - Oorspronkelijk ging Klaas Vader (68) voor de gezelligheid met zijn vrouw mee sporten, maar hij ging zich zó goed voelen door de wekelijkse Small Group Personal Training en Personal Training bij Bodyvit Studio aan de Bergerweg, dat hij zijn enthousiasme nu het liefst aan iedereen zou willen overbrengen. "Ik voel me super fit en alert!"


"Voordat ik bij Bodyvit een keer per week ging meedoen aan de Small Group Personal Training en een keer Personal Training kreeg", vervolgt hij, "vond ik dat ik voldoende in beweging was. Ik pakte regelmatig de fiets, werkte in de tuin en dacht: 'dat is op mijn leeftijd wel genoeg'. Ik hoorde onze kinderen ook regelmatig over Bodyvit Studio en besloot met mijn vrouw mee te gaan. Nu ik twee keer per week train, weet ik weer hoe het is om energie te hebben. Natuurlijk, je moet er wat voor doen, maar na de training voel ik me super fit. En zonder dat ik het doorhad, verloor ik ook nog eens acht kilo! Kick boxen, opdrukken, wall sit; ik doe allerlei oefeningen ter verbetering van het uithoudingsvermogen, lichaamsbalans en spierconditie. Ik wist niet dat er zoveel mogelijk was. Iedereen wil honderd worden, maar dat bereik je niet door passief te leven. Het is veel gezonder om te bewegen. Ik denk dat veel mensen op latere leeftijd niet beseffen wat je allemaal nog kan en hoe het voelt om fit te zijn. Dat weet ik nu wel, en voorlopig blijf ik lekker sporten bij Bodyvit Studio."
De Small Group Personal Training wordt gegeven in kleine groepen van twee tot zes deelnemers. Zo ervaart men de voordelen van een personal trainer én het trainen in een gezellige groep. De vriendschappelijke competitie van trainen met anderen werkt motiverend en de kosten zijn lager dan de personal trainingen.
Kom voor meer informatie langs bij Bodyvit Studio, Bergerweg 20C, Bergen, tel. 072-5825710 of kijk op www.bodyvitstudio.nl.

Artikel geplaatst op maandag 12 maart 2018 - 13:58