Rodi

Tuincentrum Rubra ruimt op
Eigenaresse Truus Rood geeft 32 procent korting op hele assortiment

Truus Rood kijkt terug op een groen, creatief tuinleven. (Foto: Rodi Media / TL)

WARMENHUIZEN - Tuincentrum Rubra bestaat 32 jaar. Om dat te vieren geeft eigenaresse Truus Rood tot en met juni dit jaar 32 procent korting op het hele assortiment. "Het is voor mij meteen een mooie gelegenheid om op te ruimen", lacht ze. "Vanaf volgend jaar krijgt de kavel waar het tuincentrum op staat namelijk een andere bestemming."


"Dat is geen nieuws hoor", vervolgt de immer optimistische onderneemster. Het plan om op een andere locatie verder te gaan, ligt al klaar. De nadruk ligt daarbij op mooie, aparte, bijzondere kunstzinnige producten, onder andere afkomstig uit het buitenland en van beurzen. Die verkoop ik nu ook, maar ze vallen door het huidige, veelzijdige assortiment, iets minder op. Het is zo'n mooi vak, ik kijk terug op een groen, creatief tuinleven maar ik heb ook zin in een nieuw avontuur!"
Kracht
Tuincentrum Rubra is altijd zelfstandig geweest en hanteert de slogan 'Niet de grootste maar wel groots gesorteerd'. En niet voor niets, want waar je ook kijkt, er hangt of staat een artikel. Elke hoek van zowel het binnen- als buitencentrum is gevuld. Het assortiment is origineel, veelzijdig en kleurrijk, net als Truus. "Klanten ervaren een bezoek aan ons als een beleving. Dat is onze kracht. En natuurlijk onze goede service en klantvriendelijkheid."
Tuincentrum Rubra, Westfriesedijk 33, Warmenhuizen (naast de Schoorldammerbrug), telefoon: 072-5092474.

Artikel geplaatst op dinsdag 27 maart 2018 - 09:32

Foto's