Rodi

Maandmenu en dagdeals bij Honky Tonk

SCHOORL - Bij Honky Tonk kwamen alweer de nodige vragen binnen wanneer werd begonnen met de maandmenu's en dagdeals. In de herfst- en wintermaanden heeft het gezellige Schoorlse bedrijf een maandelijks wisselend viergangen menu, met vaak gerechten die in dat seizoen populair zijn. Chef Nick geeft daar dan z’n eigen draai aan.


Op de woensdag en donderdag kost dit menu €21,50, in het weekend €24,50. Tevens wordt op de woensdag, donderdag en vrijdag een dagdeal aangeboden. Gasten kunnen een heerlijke keuze maken uit het aanbod van de dagdeal. Ook gezellig met familie, vrienden, vriendinnen of de vereniging. Een vermelding van deze aanbieding is het smulplateau: een etagère met heerlijke hapjes, per twee personen te bestellen, normaal €. 21,50 p.p. nu elke donderdag tot en met mei €17,50. Op woensdag de dik bevleesde spareribs voor maar €14,50 en op vrijdag een verse visschotel voor minimaal twee personen ook voor maar €17,50 p.p. Ook deze verse visschotel is een aanrader. Start: woensdag 3 oktober. Zie de advertentie.
Buiten het maandmenu biedt Honky Tonk haar gasten een heerlijke à la carte kaart, die te zien is op de website.

Ramblin Mind Blues Band


Het herfst/winter programma begint een week later op zondag 7 oktober, vanwege bluesweekend Alkmaar. Dan wordt bij Honky Tonk afgetrapt met een door de wol geverfde band bestaande uit drie mannen, en een dame op de basgitaar, heerlijk om te zien. Er komen nummers voorbij van Cuby, Muskee, Mayall, Vaughan, Gary Moore. Het wordt een absolute topmiddag/avond. Het optreden start om 17.00 uur.
Honky Tonk, Duinvoetweg 11, 1871 EA, Schoorl. 072-5091320. www.honkytonk.nl

Artikel geplaatst op maandag 01 oktober 2018 - 08:24