Rodi

'Alles moet weg'
Laatste actie bij Tuincentrum Rubra

Na een zeer geslaagde veiling bij Rubra is het echt tijd om de laatste items te verkopen. (Foto: Petra Arntzen)

WARMENHUIZEN – Tuincentrum Rubra neemt na 32 jaar afscheid van haar vertrouwde stekkie aan de Westfriesedijk in Schoorldam. Om haar klanten te bedanken geeft eigenaresse Truus Rood 32 procent korting op het hele assortiment, want alles moet weg. Na een zeer geslaagde veiling op zaterdag 13 en zondag 14 oktober is het nu echt tijd om laatste items te verkopen.


Tuincentrum Rubra is altijd zelfstandig geweest en hanteert de slogan: ‘Niet de grootste maar wel groots gesorteerd’. Het assortiment is origineel, veelzijdig en kleurrijk, net als Truus. “Klanten ervaren een bezoek aan ons als een beleving. Dat is onze kracht. En natuurlijk onze goede service en klantvriendelijkheid.”
Per 1 januari krijgt het stuk grond waar Rubra zit een nieuwe bestemming: de eigenaar eist de kavel op en dus moet Truus haar tuincentrum noodgedwongen sluiten. Met spectaculaire kortingen ruimt ze op. Overigens ligt er al een plan klaar om op een andere locatie verder te gaan. “De nadruk ligt in die plannen op mooie, aparte, bijzondere kunstzinnige producten, onder andere afkomstig uit het buitenland en van beurzen. Die verkoop ik nu ook, maar ze vallen door het huidige, veelzijdige assortiment, iets minder op. Het is zo’n mooi vak, ik kijk terug op een groen, creatief tuinleven maar ik heb ook zin in een nieuw avontuur!”, aldus de immer optimistische onderneemster.
Tuincentrum Rubra, Westfriesedijk 33, Warmenhuizen (naast de Schoorldammerbrug), telefoon 072-5092474.

Artikel geplaatst op dinsdag 30 oktober 2018 - 08:19