Rodi

December wildmaand bij Honky Tonk

SCHOORL - December is traditioneel wildmaand bij Honky Tonk. Het viergangenmenu start met een gevogeltepaté, volgens eigen recept van Chef Nick; een mooie uitdaging voor de keukenbrigade.


Als tussengerecht wordt een romig mosterdsoepje geserveerd met wat beenham en bieslook erdoorheen. Dan volgt een moeilijke keuze: óf een duo van haas, hazenrug en een heel rijke peper óf wilde eendenborst. Voor wie geen keuze kan maken: het menu is de gehele maand december nog beschikbaar en loopt zelfs tot 6 januari. Kom gewoon nóg een keertje. Als dessert wordt weer een klassieker: wentelteefjes van suikerbrood, kaneelijs en karamelsaus.
Uiteraard heeft Honky Tonk ook à la carte keuze genoeg en op woensdag zijn de spareribs in de aanbieding (slechts €14,50). Donderdag is de special het smulplateau (€17,50) en op vrijdag heeft men al een verse visschotel voor slechts € 17,50 per persoon). Op deze dagen kan er geluncht worden met een lunchtrio inclusief een koffie of thee voor €10,50. Kijk voor het complete overzicht op www.honkytonk.nl. Nog geen idee voor het kerstdiner? Op tweede kerstdag heeft Honky Tonk nog ruimte voor het diner à la carte. Wacht niet te lang met reserveren!
Honky Tonk is te vinden aan de Duinvoetweg 11 in Schoorl. Telefoon 072-5091320.

Artikel geplaatst op dinsdag 04 december 2018 - 12:08