Rodi

Magische ontmoetingen en spirituele ontdekkingen

Magische ontmoetingen en spirituele ontdekkingen in de bibliotheek Bergen.
(Foto: aangeleverd).

BERGEN - Tijdens een spirituele avond op woensdag 16 januari in de bibliotheek in Bergen kijken en luisteren naar een lezing van Bo Baden. Bo zal de aanwezigen in deze lezing verwonderen, verblijden en verbazen met een openhartig verslag van zijn spirituele zoektocht in het leven. Kom kijken en luisteren. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur.


In zijn lezing zal Bo op zijn eigen wijze een kijkje in zijn levensloop laten zien en ervaren. Het gaat in zijn lezing over gezondheid, humor, poëzie en stilte. Over hoogte- én dieptepunten uit een Leven. Over het overwinnen van manische depressie. Over magische ontmoetingen. Over bijzondere (spirituele)ontdekkingen. Over de belofte die hij Ramses Shaffy ooit deed. Over het leven “als geheel verzorgde reis”. Hoeveel raakvlakken zijn er, als luisteraar eigenlijk met het leven van Bo? Of het “Vurruculum Vitaal” zoals deze woordkunstenaar het zelf noemt.

Wie is Bo Baden?


Bo kijkt terug op een carrière als activist tegen het arbeidsethos, de woningnood en kruisraketten. Bo noemt zichzelf lichtzinnig schrijver-spreker. Dichter. Spreukenmaker. Handoplegger. Gezondheidscoach. Hij is de oprichter van St. Amalgaam Vrij Nederland, Netwerk Babybelangen en www.vitamineb12tekort.nl. Deze lezing is onderdeel van de Spirituele avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Carly’s Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard
Belangstellenden zijn van harte welkom op woensdag 16 januari. De start is om 19.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Bergen, Dreef 1. De toegang is € 11,- inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via info@carlyshealth.nl of via telefoonnummer 06 515 99 293.

Artikel geplaatst op zondag 06 januari 2019 - 08:46