Rodi

‘Ik hef blokkades op’
In balans bij massagepraktijk Ingrid de Schepper

Ingrid de Schepper laat je voelen hoe het met je is en zet het zelfhelend vermogen in werking. (Foto: Romy de Schepper / RM)

EGMOND AAN DEN HOEF - Wie op zoek is naar de juiste balans van lichaam en geest, kan terecht bij massagetherapeut Ingrid de Schepper. “Ik hef spanningen in het lichaam op en laat energie weer stromen.”

Ingrid de Schepper is gediplomeerd masseuse met specialismen in Aziatische massages. “Veel mensen die bij mij komen zijn ontregeld, willen hun lichaam en geest weer in balans krijgen. En dat is precies wat ik doe. Ik laat ze voelen hoe het met ze is en zet het zelfhelend vermogen in werking.” De Intuïtieve massage duurt 75 tot 90 minuten. De behandeling werkt helend en geeft verlichting doordat het hele lichaam aandacht krijgt en kan ontspannen. Door middel van gerichte en afgestemde aanrakingen krijgt de energie in het lichaam weer de kans om te gaan stromen. Blokkades worden opgeheven en het zelfregulerend vermogen wordt hersteld. Tevens wordt het buikgebied meegenomen. Deze massage heet Chi Nei Tsang (CNT); het bewerken van de energie van de interne organen. Het lichaam ervaart een totale ontspanning en komt in diepe rust. De gedachten worden gekalmeerd. Ingrid: “Chi Nei Tsang is een krachtige, diepe maar zachte toepassing die blokkades oplost door het masseren van het buikgebied en de borstkas.” De behandeling wordt afgesloten met een hoofdmassage. “Chi Nei Tsang brengt je emotioneel in evenwicht, versterkt en wakkert het helend vermogen van het lichaam aan.”
Tip: Geef uw geliefde voor Valentijnsdag een cadeaubon voor een Intuïtieve massage! Bel 06-41493760 of kijk op www.ingriddeschepper.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 07 februari 2017 - 10:25