Rodi

Laat de zomer maar komen!

Donja Pannekeet. (Foto: aangeleverd)

NOORD - SCHARWOUDE - De zonnestralen zijn bijna voelbaar op uw huid! Lange zomeravonden, genietend van een koel glas wijn op het terras van een unieke stad of op de veranda van een heerlijk chalet op de familiecamping in Italië.


Het lijkt misschien nog ver weg, maar de zomer is in aantocht! Muziek dat door de straten klinkt, de typische campinggeuren van vers gemaaid gras en hamburgers op de barbecue. De zilte zeelucht en de stadse geur van streetfood.

Zomeraanbiedingen


De zomeraanbiedingen zijn al volop beschikbaar. Of het nu gaat om een fiets-, auto- of vliegvakantie. Persoonlijk Reisadviseur Donja Pannekeet voorziet u graag van advies. Van kampeervakantie tot luxe cruise.

Reislustig


De reislustige Donja adviseert haar klanten grotendeels op basis van eigen ervaringen. Ook met haar gezin heeft zij de afgelopen jaren veel gereisd. Variërend van een heerlijke strandvakantie in Griekenland, tot kampeervakanties in Italië en Frankrijk. Ook heeft zij zelf kunnen ervaren dat een rondreis door Amerika een prima vakantiebestemming is met kinderen!

Stedentrip tot wereldreis


Door haar jarenlange ervaring kan Donja u voorzien van unieke tips op bijna elke bestemming. Of het nu gaat om een stedentrip, vakantie met het gezin of een rondreis, zij stelt met zorg uw vakantie samen. Een favoriete bestemming heeft zij niet. Elk land heeft haar eigen charmes -heerlijk om telkens weer nieuwe plekken te ontdekken- aldus Donja.

Aan huis


Neem contact op voor een persoonlijk reisadvies van Donja Pannekeet via mail, telefoon of maak een afspraak bij u thuis. Blijf op de hoogte van interessante aanbiedingen, tips en inspirerende bestemmingen via Facebook/donjatravelxlathome
Uw persoonlijke reisadviseur Donja Pannekeet.
Molenkade 28
1723 MK Noord-Scharwoude
T: 06-12166955
M: donja@travelxlathome.nl
W: www.travelxl.nl/donja-pannekeet

Artikel geplaatst op dinsdag 07 februari 2017 - 14:57