Rodi

Alweer dertig jaar een begrip in de Egmonden

Andreas Schortinghuis en Marcel Buis in het kantoor aan de Voorstraat in Egmond aan Zee (Foto: Andrea Rijtema/Dré Design © 2017)

EGMOND AAN ZEE - In 1987 startte Ellen Schortinghuis-Winkel een makelaarskantoor in Egmond aan Zee. Bijgestaan door haar echtgenoot Piet groeide Winkel Makelaardij uit tot een vaste waarde in de Egmonden. Na de pensionering van Ellen en Piet in 2001, zetten zoon Andreas en dochter Irma het kantoor met succes voort. Na de terugtreding van Irma in 2011, ging Andreas in 2013 de samenwerking aan met Marcel Buis. Sindsdien draagt het kantoor de naam ‘Winkel & Buis’ en worden de heren ondersteund door Sonja en Judith.


De makelaars van de Egmonden

Winkel en Buis heeft zich tot doel gesteld de Egmondse huizenmarkt zo optimaal mogelijk te bedienen en zich verder te ontwikkelen als de makelaars van de Egmonden. De afgelopen jaren was er al een stijgende lijn, mede door de groeiende markt, maar ook doordat de netwerken van Andreas en Marcel elkaar zo goed aanvullen. Voor beiden staat kwaliteit voorop en dat maakt het makelaarsvak des te leuker en uitdagender. De heren worden bij hun werkzaamheden ondersteund door Judith en Sonja. Beide dames zijn verantwoordelijk voor de front- en backoffice, waarbij Judith ook de marketing en publiciteit voor haar rekening neemt, zodat Andreas en Marcel zich volop kunnen toeleggen op hun makelaarsactiviteiten.
Winkel en Buis is klaar voor de toekomst! Uiteraard niet zonder de ervaring van de afgelopen dertig jaar uit het oog te verliezen. De uitgangspunten van toen: betrouwbaar, eerlijk en vakkundig, gelden nu en zeker ook voor de toekomst.
Winkel & Buis Makelaars en Taxateurs, Voorstraat 84, 1931 AN Egmond aan Zee. www.wbmakelaardij.nl. Telefoon: (072) 506 2198. Email: Info@wbmakelaardij.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 14 februari 2017 - 09:11