Rodi

Verkoop abonnementen gestart
Buitenzwembad Het Baafje gaat weer open

HEILOO - Het is lente dus het buitenzwemseizoen staat weer voor de deur. Op maandag 24 april kan er weer elke dag gezwommen worden in het verwarmde (23 graden) buitenbad van Heiloo, Het Baafje. Momenteel wordt alles in gereedheid gebracht voor een hopelijk heel zonnig zwemseizoen met tal van leuke en sportieve activiteiten.


De digitale verkoop van de abonnementen is gestart en vanaf 10 april kan men ook aan de kassa van Het Baafje een zwemabonnement aanschaffen. Van 13.00 tot 17.00 uur is de kassa op werkdagen geopend.

Peuterbad

Afgelopen winter is het peuterbad van Het Baafje opgeknapt zodat het daar heerlijk toeven wordt voor de jongste bezoekertjes met hun mama’s en papa’s. Vanaf deze zomer kan iedereen in het zonnetje, onder het genot van een heerlijk ambachtelijk schepijsje, genieten van deze prachtige speelplek.
Supporter

Zwembad Het Baafje is een echt een bad voor de gehele gemeenschap waar iedere inwoner van Heiloo mooie herinneringen aan heeft. Om het Baafje voor de gemeenschap te behouden kunnen alle zwemmers Supporter worden van Het Baafje. Wie voor 1 mei een abonnement afsluit wordt automatisch als Supporter van Het Baafje beschouwd! Een deel van het abonnementstarief wordt besteed aan nieuwe speeltoestellen. Hierdoor wordt het zwembad elk jaar nog leuker. Naast deze steun ontvangt iedere Supporter een pas die heel veel voordeel oplevert, zoals vrij entree in de zwembaden De Bever en Duikerdel. Na 1 mei geldt hetzelfde abonnementstarief, alleen vervallen alle supportersvoordelen.
Schoolfeest

Iets te vieren met de klas? Dan zit je goed bij zwembad Het Baafje. Klassenfeest, Triatlon, zeskamp of sportdag? WijBij het Baafje kan het. Er is van alles mogelijk. Het zwembad kan zelfs speciaal voor een klas worden geopend, uiteraard met allerlei lekkere hapjes en drankjes.
Zomer vol activiteiten

Naast het vrijzwemmen in het prachtige buitenbad worden er komende zomer leuke activiteiten aangeboden. Onder andere het Natte Voetjesfestival in samenwerking met Dolfinn Rocks, Blote Voeten voetbaltoernooi, Aqua-Disco en Junior Foodfestival in samenwerking met Jongerenwerk Heiloo.
Fietsenstalling

Omdat Het Baafje graag wil dat fietsen veilig staan, heeft het personeel een bewaakte fietsenstalling gemaakt. Supporters van Het Baafje kunnen gratis hun fiets stallen; anderen betalen hier één euro voor.
Wie op de hoogte wil blijven van alle leuke activiteiten in het Baafje houdt de website in de gaten en wordt vrienden van het Baafje op Facebook.

Artikel geplaatst op donderdag 23 maart 2017 - 11:04