Rodi

Lennart van de Rabobank

Lennart Duin van Rabobank Noord-Kennemerland is geboren en getogen in Bergen. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Lennart Duin is een nieuw gezicht bij Rabobank Noord-Kennemerland maar is snel op weg om hier een bekende bankmedewerker te worden. Wat meehelpt is dat hij geboren en getogen is in Bergen en zodoende veel mensen uit onze regio kent. Dat komt van pas om klanten op financieel vlak goed te kunnen adviseren.


"Ik ben een Bergenaar en dat blijf ik ook, al woon ik nu in Amsterdam. Ik heb bij verschillende Rabobanken gewerkt - de laatste was Zaanstreek - maar sinds ik bij Rabo Noord-Kennemerland werk voelt dat als thuiskomen. Ik ben weer veel in de gemeente Bergen, spreek mensen die ik rechtstreeks of via-via ken. Heerlijk vind ik dat want het Bergen gevoel zit diep bij mij. Hoe diep? Nou, je kunt op veel plekken trouwen op deze wereld, maar in juni doe ik dat in Bergen aan Zee. Je kunt zonder meer zeggen dat ik nu met nog meer energie mijn vak uitoefen: mensen op financieel gebied helpen om hun wensen waar te maken."

Private Banking en wonen

"De afdeling waar ik werk is Private Banking. Ook in de groep welgestelden heeft financiële dienstverlening regelmatig met wonen te maken. In directe zin bij verhuisplannen en bouw- of verbouwplannen. Maar soms ook indirect. Bijvoorbeeld als ik met mensen praat over een goede manier om vermogen, waaronder de eigen woning, over te dragen aan een volgende generatie. Dat zijn vaak mooie gesprekken, je zorgt ervoor dat klanten iets heel belangrijks goed geregeld krijgen en dat geeft rust. Ik moet bekennen dat ik zelf ook steeds vaker woonkriebels krijg nu ik hier dagelijks ben. Ooit wil ik weer bij onze mooie kust gaan wonen. Op welke termijn, daar kan ik nog even geen antwoord op geven."

Inloopspreekuur 1 april

"Met mijn collega’s sta ik zoveel mogelijk klaar voor mensen met woonwensen. Op afspraak kan dat binnen een dag en op vrijdagmiddag loop je zelfs zonder afspraak bij onze bank binnen voor een gesprek. Komende zaterdag pakken we het nog groter aan. Dan zijn we – gelijk met de NVM Open Huizen Dag – open van 11.00 tot 15.00 uur. Wie me op de grote abri-posters heeft gezien, weet dat we die dag de lente vieren. Dus wie hypotheekvragen heeft, nodig ik van harte uit om langs te komen en met ons de lente te beleven."

Artikel geplaatst op donderdag 23 maart 2017 - 13:44