Rodi

Nostalgische reclamebeurs

EGMOND AAN ZEE In Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee wordt zondag 11 maart voor de vierde keer een internationale beurs voor verzamelaars van oud reclamemateriaal gehouden. Op deze beurs zullen hoofdzakelijk originele, oude emaillen reclameborden te vinden zijn. Maar ook zijn neonreclames, winkeldisplays en reclameblikken in ruime mate aanwezig.

Er zijn inmiddels aanmeldingen van verzamelaars en handelaren uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken binnen die stands zullen bemannen. Deze beurs is een must voor verzamelaars van oud reclamemateriaal, maar ook voor bijvoorbeeld oldtimerbezitters die de wanden van hun garage willen versieren, is er van alles te vinden op het gebied van automobilia.
Dit evenement wordt georganiseerd door Rith Groot en Bart Oostindië. Samen zijn zij eigenaar van het Emaillen Borden Museum dat eveneens in hotel Zuiderduin te vinden is. De beurs vindt plaats op zondag 11 maart van 9.00 tot 13.00 uur. De entree is gratis. En ook standplaatsen voor verzamelaars/handelaren zijn gratis.
Voor vragen of wie een emaillen bord wil verkopen, stuur dan een mailtje naar Oostindie@hotmail.com.

Artikel geplaatst op dinsdag 06 maart 2018 - 09:12