Rodi

Nieuw: volop voordeel met de EgmondPas

(Foto: aangeleverd)

EGMOND AAN ZEE - Egmond heeft vanaf maart zijn eigen voordeelkaart. De EgmondPas is dé voordeelkaart voor toeristen, dagrecreanten en inwoners en biedt voordeel bij aangesloten winkels, horeca en musea. De EgmondPas is in het leven geroepen om bezoekers en inwoners van Egmond iets extra’s te bieden en hun band met de Egmonden te versterken.


De EgmondPas biedt exclusief voordeel in Egmond en omgeving. Zo kan iedereen die in het bezit is van een pas voordelig op ontdekkingstocht door de Egmonden. Maak gebruik van de acties bij aankopen in winkels, geniet voordelig met iets lekkers in een van de horecagelegenheden of ga eropuit in de omgeving, ook met exclusief voordeel! Alle acties zijn te vinden op www.egmond.nl/pas.

Verspreiding passen

In de komende maanden worden er door hotels en particuliere accommodatiehouders duizenden passen gratis uitgedeeld aan toeristen die twee nachten of meer in Egmond verblijven. Voor deelnemende ondernemers betekent dit duizenden potentiële klanten.
Daarnaast kan iedereen voor slechts € 5,00 zijn eigen EgmondPas kopen via www.egmond.nl. De EgmondPas is een initiatief van Egmond Actief, EgmondaanZee.info en Egmond.nl.

Artikel geplaatst op maandag 26 maart 2018 - 09:18