Rodi

‘Easyslim.nu werkt!’

Via behandelingen bij Easyslim.nu is afvallen echter voor iedereen mogelijk. (Foto: Aangeleverd)

REGIO - Dat afslanken ook anders kan, bewijst Easyslim.nu. Al meer dan vijftig vestigingen door heel Nederland volgen het voorbeeld van Karin Hut-van Meerten, die Easyslim.nu in 2015 in Nederland introduceerde. Karin van Twuyver opende 1 november 2017 haar deuren in Limmen, 1 juli 2018 in Egmond aan den Hoef en sinds 1 november 2018 in Beverwijk.


De meeste mensen denken bij het woord 'afvallen' aan strenge diëten en/of veel sporten. Daardoor is het niet voor iedereen een haalbare kaart om die overtollige kilo's kwijt te raken. Via behandelingen bij Easyslim.nu is afvallen echter voor iedereen mogelijk.
Bij Easyslim.nu vinden klanten geen fitnessapparaten maar behandelkamers waar zij aangesloten worden aan een geavanceerd apparaat, door middel van pads op het lichaam. Hiermee worden vetcellen geleegd via ultrasound, en op hetzelfde moment worden de spieren getraind via elektrostimulatie. Hierdoor gaat afslanken snel en zonder enige inspanning. "De spieren worden veel intensiever getraind dan in de sportschool, en zonder gevaar op blessures. Ook cellulitis wordt minder, en de huid strakker. "Vaak hebben mensen al van alles gedaan om af te vallen. Het is geweldig om te zien hoe ook deze klanten met de week slanker worden. Bovendien krijgen zij meer zelfvertrouwen."
Wilt u op een gemakkelijke manier afvallen en uw spieren verstevigen? Bel voor een proefbehandeling en intake; nu 39 euro (geldig tot 31 januari) met: Easyslim.nu Limmen, Schipperslaan 4H, tel. 06-85852603, Easyslim.nu Egmond, Mosselaan 67, Egmond aan den Hoef, tel. 06-36546338, Easyslim.nu Beverwijk, Biesland 17, tel. 06-36320962.

Artikel geplaatst op woensdag 02 januari 2019 - 09:31