Rodi

'Onze uitvoering is net even anders'
WifiTea niet de standaard flexplek in hartje Alkmaar

Arnan de Gans van WifiTea. (Foto: Vincent de Vries / RM)

ALKMAAR - Dat werken samen kan gaan met een gemoedelijke omgeving, bewijst WifiTea. Centraal gelegen in het centrum van Alkmaar hebben Arnan de Gans en Jeanette Slagt een onderneming opgezet waar werken en netwerken samengaat. "Er zijn al genoeg locaties waar ondernemers kunnen flexwerken, maar onze uitvoering is net even anders", stelt Arnan.


Bij binnenkomst in het pand van WifiTea aan Geesterweg 1N valt gelijk op hoe diep de locatie is. Verschillende flexplekken, een stamtafel, aparte ruimtes en zelfs een grote kamer waarin workshops en presentaties gegeven worden. Daarnaast heeft het pand ook een horecabestemming, waardoor elke bezoeker kan genieten van de mogelijkheden die het theehuis te bieden heeft. Hoewel het aanbod divers is, is de opzet van WifiTea eenduidig en transparant, licht Arnan toe. "Er zijn bij ons geen onduidelijke regels of contracten. Iedereen kan hier zo binnenlopen en een flexplek of ruimte huren voor een onbepaalde tijd. De ondernemer bepaalt zelf wanneer hij binnenkomt en wanneer hij betaalt." Een dag flexwerken in WifiTea kost 20,- euro, maar een ondernemer kan ook een maand aan de slag voor het all-in bedrag van 150,- euro.

Maatschappelijk


Hoewel WifiTea wel degelijk een onderneming is, hebben Arnan en Jeanette ook een maatschappelijk doel voor ogen. "Wij willen ook sociaal actief zijn. Een ondernemer moet tenslotte ook investeren in sociaal rendement", aldus Jeanette. Zo hebben de initiatiefnemers al een match gesloten met Stichting De Waaijer en staat het duo altijd open voor nieuwe verbindingen. Of zoals Jeanette zegt: "WifiTea is een platform voor zakelijke partijen, maar biedt daarnaast ook ruimte voor een maatschappelijke kruisbestuiving. Hier kunnen ondernemers op een prettige manier werken én netwerken tegelijk."
WifiTea is te vinden aan de Geesterweg 1N in Alkmaar, tel. 072-5205696. Zie voor meer informatie: www.wifitea.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 11 februari 2014 - 07:23

Foto's