Rodi

Vakanties op maat bij Travel Counsellors

Ingrid Mirallas Blay-Ooms, uw persoonlijke reisadviseur. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Na veertien jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende functies binnen het toerisme heeft Ingrid Miralles Blay-Ooms (aangesloten bij Travel Counsellors) de stoute schoenen aangetrokken en is gestart als zelfstandig reisadviseur. Steeds meer mensen ervaren de voordelen van gemak, service en deskundig advies wanneer zij een reis boeken bij een zelfstandig reisadviseur.
Voor Ingrid was het een logische keuze om als zelfstandig reisadviseur door te gaan. Zij heeft al heel wat afgereisd voor haar werk als reisleidster en stewardess, maar ook privé heeft zij met haar 32 jaar al heel wat van de wereld gezien. Van zonnige bestemmingen zoals de Bahama’s, de Dominicaanse Republiek en Curaçao, tot aan mooie steden zoals Praag, Alicante en Toronto. Zelf doet zij ook privé graag verschillende bestemmingen aan, zowel dichterbij huis zoals Spanje of Griekenland, maar ook verder weg. Zo is Mexico zeker één van haar favorieten. Deze ervaring gebruikt zij in het uitzoeken en verzorgen van een reis voor haar klanten.

Goedkoper dan internet

Doordat Travel Counsellors een nauwe samenwerking heeft met een groot aantal reisorganisaties, touroperators, maar ook veel lokale agenten, kan Ingrid een breed aanbod aan (maatwerk) reizen aanbieden. ,,Veel mensen denken dat wanneer zij een reis boeken via een zelfstandig adviseur dat dit duurder is dan via het internet of dat zij een meerprijs voor mijn service moeten betalen", aldus Ingrid. ,,In veel gevallen betaalt de klant echter hetzelfde tarief of is zelfs goedkoper uit via een persoonlijk reisadviseur. Zij betalen ook geen meerprijs of uurloon voor mijn service."
Aanvullende diensten

Bij veel luchtvaartmaatschappijen dient de ruimbagage of het entertainment aan boord separaat gereserveerd te worden. Een zelfstandig reisadviseur kan dit soort zaken verzorgen. Ook aanvullende diensten zoals een annulerings- of reisverzekering, autohuur, parking en excursies op de bestemming verzorgt Ingrid graag voor haar klanten.
Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een persoonlijk reisadvies van Ingrid Miralles Blay-Ooms via ingrid.ooms@travelcounsellors.nl, 06-12769174 of maak een afspraak voor een bezoek aan huis. Blijf op de hoogte van interessante aanbiedingen, tips en inspirerende bestemmingen via www.facebook.com/tcingrid.ooms en www.travelcounsellors.nl/ingrid.ooms.

Artikel geplaatst op dinsdag 28 maart 2017 - 09:57Reacties (0)


Reageer