Rodi

Vet verwijderen zonder operatie bij Praktijk HHW De Noord

Nathalie Hoogland weet precies hoe ze haar cliënten op gewicht kan houden. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Natalie Hoogland-Bimmel van praktijk HHW De Noord' begeleidt al drie jaar met veel succes haar cliënten tijdens het afslanken en beheersen van hun gewicht. Toch blijven velen, ondanks een goed gewicht, met dat laatste vetrolletje op benen, buik of heupen zitten. Haar praktijk heeft sinds begin dit jaar een methode dit te verhelpen: cryolipolyse, een wetenschappelijk onderzochte methode waarbij vetcellen definitief worden verwijderd.
Hoe werkt het? Nathalie: ,,Een handle wordt op de huid gezet. Door middel van vacuümtechniek wordt de huid inclusief onderhuidse vetlaag in de handle gezogen. Vervolgens wordt de huid afhankelijk van de dikte van de vetlaag gekoeld tot -4 en -10. De handle blijft ongeveer 45 tot 60 minuten de huid koelen. De vetcellen zijn niet bestand tegen deze kou en gaan kristalliseren. Ons lichaam voert die gekristalliseerde vetcellen op natuurlijke wijze af. Binnen twee tot drie weken zijn de eerste resultaten zichtbaar. Vetcellen die op deze wijze zijn afgevoerd komen niet meer terug en zijn definitief weg."
De apparatuur van praktijk HHW 'De Noord' voldoet aan alle eisen en Natalie is gecertificeerd behandelaar. Voor een optimaal resultaat zijn drie behandelingen nodig, met een tussenpozen van zes weken. De behandeling is niet voor iedereen geschikt. Het BMI dient onder de 30 te zijn en er is een aantal contra-indicaties. Belangstellenden kunnen gratis en vrijblijvend een intakegesprek van een kwartier inplannen.
Meer weten? Bel 06-37136470 of kijk op www.praktijkhhwdenoord.nl. Praktijk Heerhugowaard De Noord is te vinden aan de Middenweg 465c in Heerhugowaard


Voorjaarsaanbieding

Profiteer nu van spetterende voorjaarsaanbiedingen. Boek in de maand april een kuur van drie behandelingen en betaal in plaats van € 375,- nu € 275,-. Nu starten loont! Krijg korting op een kuur van drie behandelingen. Wie start in april krijgt maar liefst € 100,- korting. Start je in mei dan krijg je € 75,- korting, in juni ontvangt men € 50,- korting en wie in juli begint krijgt nog altijd € 25,- korting.

Artikel geplaatst op maandag 03 april 2017 - 16:51Reacties (0)


Reageer