Rodi

SKH en Flore runnen het samen

Jeanette de Jong van SKH en Adrie Groot van stichting Flore staan klaar voor de start. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Stichting Kinderopvang Heerhugowaard (SKH) en stichting Flore zijn samen de sponsors van de Kidsrun, onderdeel van de Heerhugowaard City Run. ,,Een logische beslissing", zo vertelt Adrie Groot, voorzitter van het College van Bestuur van stichting Flore. ,,We werken al heel nauw samen met SKH op onze locaties in Heerhugowaard. De kinderen gaan van de opvanglocaties van SKH vloeiend door naar ons basisonderwijs. In onze kindcentra realiseren we een doorgaande leerlijn voor de kinderen van nul tot twaalf jaar. Hoe leuk is het dan om ook samen de Kidsrun te sponsoren!"
Jeanette de Jong, directeur stichting Kinderopvang Heerhugowaard (SKH) vult aan: ,,Bewegen is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Het sponsoren van de Kidsrun past prima bij dit gegeven. Ik vind het fantastisch om te zien dat er zo veel kinderen aan de start staan van de Kidsrun en dat zij zo veel plezier beleven aan bewegen. Op onze locaties wordt er bij de buitenschoolse opvang ook al flink getraind onder leiding van professionele sportdocenten. Ik geloof vast dat er een winnaar tussen zit!"
Ook de leerkrachten van stichting Flore en de pedagogisch medewerkers van SKH zijn goed vertegenwoordigd tijdens de City Run. Meer dan zestig collega’s staan aan de start van de vijf en tien kilometer. Adrie Groot: ,,Zelf loop ik ook mee. Ik ben apetrots dat ik samen met de collega’s deze uitdaging kan aangaan." Voor alle deelnemers aan de Kidsrun is er een flitsende attentie. Zij kunnen deze ophalen bij de stand van Flore en SKH op het stadsplein. En, er is een prijsvraag waarmee je een tochtje met een fluisterbootje kunt winnen. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Museum BroekerVeiling.

Artikel geplaatst op maandag 10 april 2017 - 08:45Reacties (0)


Reageer