Rodi

Nieuwste voorjaarscollecties bij Alkha Modes

De medewerksters van Alkha Modes helpen klanten met raad en daad. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Alkha Modes is een begrip in Heerhugowaard. Met de nieuwe collectie dameskleding van Trendy@Alkha zijn modebewuste vrouwen verzekerd van de laatste trend op het gebied van damesmode.
De nieuwe voorjaarscollectie van Trendy@Alkha staat in het teken van frisse kleuren en vrolijke prints. Samengesteld uit diverse thema’s, waardoor er voor ieder wat wils bij zit. Dit seizoen voert een mix van kleuren en prints de boventoon. Alkha Modes heeft een ruime collectie modieuze kleding van maat 36 tot en met (een maatje meer) 52, van merken alsStudio Anneloes, Moscow, Jane Lushka, ParaMi, Poools en Monari. Kom eens langs voor inspiratie. De koffie staat altijd klaar en parkeren kan gratis voor de deur. Alkha Modes richt zich op de trendy en modebewuste vrouw die het belangrijk vindt om er voor elke gelegenheid goed uit te zien. De ruime winkel van bijna driehonderd vierkante meter biedt voor ieder wat wils. Persoonlijke aandacht en eerlijk advies staan hoog in het vaandel.
De winkel is in de maand april iedere zondag open van 13.00 tot 17.00 uur; tweede paasdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Voor iedereen die tweede paasdag iets koopt, ligt een leuke verrassing klaar.
Alkha Modes is te vinden aan de Erasmuslaan 1 in Heerhugowaard. Telefoon 072-5716102. Kijk ook eens op www.alkha-modes.nl en op Facebook, waar regelmatig leuke (win)acties te vinden zijn.

Artikel geplaatst op maandag 10 april 2017 - 09:59Reacties (0)


Reageer