Rodi

Bezoek bouwplaats Winterkoning erf in De Draai
Twaalfde Dag van de Bouw op stapel

HEERHUGOWAARD – Bouwbedrijf Bot Bouw opent zaterdag 20 mei tussen 11.00 en 15.00 uur de hekken van het nieuwbouwproject Winterkoning erf in de nieuwbouwwijk De Draai in Heerhugowaard. Iedereen is welkom om tijdens de twaalfde Dag van de Bouw de bouwplaats ter hoogte van de kruising Van Veenweg / Oosttangent te komen bezoeken.


Het familiebedrijf uit Heerhugowaard bouwt 42 woningen in opdracht van Belle-Vue Wonen bv. Er zijn twee type woningen: 14 tuinwoningen en 28 daktuinwoningen. De tuinwoningen zijn gelijkvloers en bevinden zich op de begane grond. De daktuinwoningen hebben elk een eigen entree en berging op de begane grond en een woongedeelte op de eerste en tweede verdieping. Het riante terras van deze woningen, de daktuin, strekt zich op de eerste verdieping uit over het gehele oppervlakte van de tuinwoning. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Duurzaam wonen

De woningen worden duurzaam en energiezuinig. Een individueel warmtepompsysteem en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning gaat zorgen voor (vloer)verwarming, warm water en koeling. Een gasaansluiting is dus niet meer nodig en de toekomstige bewoners gaan flink besparen op hun energieverbruik. De eerste bewoners kunnen eind van het jaar hun woning betrekken. Meer informatie over dit project is te vinden op www.belle-vue.nu.
Initiatief van Bouwend Nederland

De open dag vindt plaats in het kader van de Dag van de Bouw, een initiatief van Bouwend Nederland en de aangesloten bouwbedrijven. Eén keer per jaar stellen de aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open voor het publiek. Vorig jaar trok de Dag van de Bouw met zo’n 170 opengestelde bouwlocaties ruim 90.000 bezoekers. Voor meer informatie www.dagvandebouw.nl

Artikel geplaatst op maandag 08 mei 2017 - 10:52Reacties (1)


philipsohier@kpnplanet.nl ongeveer 1 jaar geleden

Zijn er op Uw locatie nog woningen te koop en gaat U nog meer bouwen. Kunnen wij ons inschrijven?
Ph.Sohier
Oudelandsdijkje 8
1711SB
Hensbroek

Reageer