Rodi

Open dag bij ZienXL
Met kortingen, workshops, rondleiding en loterij

(aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - ZienXL houdt zondag 21 mei van 12.00 tot 16.00 uur een open dag. In het karakteristieke gebouw huizen veel innovatieve ondernemers voor interieurprojecten en creatieve uitingen zoals (social) media en fotografie, onder één dak: van artistiek tot zakelijke portretten en bedrijfsreportages. Ieder heel uur wordt een rondleiding gegeven die wordt afgesloten met een gratis loterij, waarbij bezoekers kans maken op leuke prijzen.
Deze dag is er een aantrekkelijke sale met kortingen oplopend tot vijftig procent op slaap-sta-opstoelen (van € 1.099,- voor € 599,-) en boxsprings. Matrassen worden die dag verkocht met tien procent extra korting bovenop de extra aantrekkelijke prijzen van de webshops. Voor Tempur matrassen geldt zelfs vijftien procent korting! Voor portretfotografie geldt die dag vijftig procent korting op een portret naar keuze!
ZienXL huisvest showrooms van webwinkels met bedden, stoelen, tafels geleverd rechtstreeks vanaf de fabriek, een werkplaats waar complete keukens, speciale tafels en kasten gefabriceerd worden, studio’s met mediabedrijven, een 3D-kunstenaar met schilderijen en een fotograaf, een groothandel in kralen en sieraden en flexwerkplekken en flexkantoren waar creatieve ondernemers gebruik van kunnen maken. Er zijn twee prachtige, vrije ruimten beschikbaar. ZienXL-ondernemers werken samen om de mooiste interieur- en mediaprojecten te realiseren. ZienXL verwelkomt zondag 21 mei alle nieuwsgierigen met gratis koffie.
ZienXL is te vinden aan de Smuigelweg 1b in Heerhugowaard. Telefoon 072-7600015. Meer weten? Kijk op www.zienxl.nl of mail naar info@zienxl.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 12 mei 2017 - 09:41