Rodi

Opening verandatuin bij UwVerandaSpecialist

(aangeleverde foto)

OBDAM - UwVerandaSpecialist heeft zich sinds de oprichting in 2010 ontpopt tot een ware professional op het gebied van veranda’s, overkappingen en buitenverblijven.
Eigenaar Ferry Dekker: ,,Een veranda is vaak een langgekoesterde droom van mensen. Wanneer deze droom werkelijkheid wordt willen ze ook zo veel en lang mogelijk genieten van hun veranda. Om het buitenverblijf nog comfortabeler te maken zijn sfeervolle verlichting, een (inbouw)haard, glasschuifsystemen, maar ook handgemaakte tuinmeubelen of een buitenkeuken functionele extra’s. Het is steeds meer het veranda totaalconcept waar de klant naar op zoek is."
Zaterdag 20 mei opent UwVerandaSpecialist van 13.00 tot 17.00 uur een sfeervolle verandatuin om dit totaalconcept te tonen. Ferry: ,,Om de klant nog beter van dienst te zijn hebben wij naast de werkplaats een heuse verandatuin aangelegd. Het is ons gelukt om op honderd vierkante meter diverse toepassingen van veranda’s te laten zien, inclusief bestrating (waarvoor wij samenwerken met hoveniers), aankleding, verlichting, handgemaakte tuinmeubelen, et cetera. Met de verandatuin naast de werkplaats krijgen bezoekers ook meer gevoel bij ons bijzondere bedrijf."

Deskundig advies

Vanaf 27 mei is het elke zaterdag Verandadag bij UwVerandaSpecialist. Van 09.30 tot 17.00 uur is er iemand van het bedrijf aanwezig voor deskundig advies. Ferry: ,,Wij gaan graag met de mensen in gesprek over de wensen en ideeën die zij hebben omtrent een houten veranda of overkapping. Wij adviseren daarbij altijd een foto of tekening van de tuin mee te nemen. Ook op doordeweekse dagen is iedereen gedurende de openingstijden van de werkplaats welkom in de verandatuin. Er is dan echter niet altijd iemand aanwezig om persoonlijk advies te geven."
UwVerandaSpecialist is te vinden aan de Butter 28 in Obdam. Kijk op www.uwverandaspecialist.nl of op Facebook.

Artikel geplaatst op maandag 15 mei 2017 - 09:56Reacties (0)


Reageer