Rodi

Tesselaar Makelaardij viert feest en trakteert

Draai aan het Rad van Fortuin en maak kans op schitterende prijzen. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Makelaar Jim Tesselaar geeft cadeaus weg met een totale waarde van maar liefst € 5.000,-. Een jaar geleden opende de geboren en getogen Waarder, Jim Tesselaar, zijn eigen kantoor aan Bickerstraat 47 in Heerhugowaard onder de naam Tesselaar Makelaardij.
Het eerste jaar staat in de boeken en er kan worden terug gekeken op een succesvolle start met vele tevreden klanten voor Jim en zijn team. Hij is dan ook niet voor niks uitgeroepen door www.widbm.nl tot de Beste Makelaar van Heerhugowaard en omstreken over 2016 met als rapportcijfer een 9,6! Om dit te vieren komt Tesselaar Makelaardij met een spectaculaire actie in de maanden mei en juni.
Iedereen die speelt met de gedachte te gaan verhuizen, kan in mei of juni een afspraak maken voor een gratis waardebepaling. Jim komt langs om de waarde van de woning te bepalen en trakteert al gelijk op een heerlijke taart. Wie in de maand mei of juni besluit zijn woning in 2017 door Tesselaar Makelaardij te verkopen of zijn droomwoning aan te kopen mag draaien aan het Rad van Fortuin. Gegarandeerd een mooie prijs, denk hierbij aan een tablet, één dag een verhuiswagen, tien procent korting op de courtage, een kluspakket, een hovenier, een taxatie, aankoopbegeleiding, een flatscreen televisie en nog meer... Misschien leuk om te weten: Bij Tesselaar Makelaardij betaalt men géén opstartkosten, géén intrekkingskosten en wordt alles achteraf via de notaris verrekend.
Bel voor het maken van een gratis waardebepaling naar 072-3033000 of mail naar info@tesselaarmakelaardij.nl. Meer weten? Kijk op www.tesselaarmakelaardij.nl.

Artikel geplaatst op maandag 15 mei 2017 - 11:29