Rodi

-Advertorial-
Groenbloem Decoraties: vertrouwde naam, nieuw adres

(aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Groenbloem Decoraties maakt een nieuwe start op een nieuwe plek, niet zo ver van de eerdere locatie aan het Raadhuisplein. Op een oppervlakte van maar liefst 200 vierkante meter kan worden rondgekeken tussen fleurige boeketten, bloemenarrangementen en een mooie collectie vazen en potten in veel soorten en maten.
Ook voor originele woondecoraties, zoals prachtige teakhouten sculpturen, kan men terecht in de vernieuwde winkel. Groenbloem Decoraties is een vertrouwde naam in Heerhugowaard en omgeving . Het team wil uiteraard dezelfde kwaliteit blijven leveren die men van het bedrijf gewend is. De winkel is een aanwinst voor iedereen die zichzelf wil verwennen of iemand wil verrassen met een mooi boeket, bloemstuk of bloemencadeau naar eigen smaak.
Voor het samen doornemen van bijzondere gebeurtenissen, zoals de keuze voor bruidsboeketten en corsages of het kiezen van een rouwstuk, beschikt het bedrijf over een rustige, sfeervolle ruimte waar belangrijke keuzes in alle rust met de familie besproken kunnen worden. Groenbloem Decoraties kan ook bloemstukken verzorgen voor kantoor en balie.
De eerste weken ligt het accent vooral op de werkzaamheden in de winkel en het contact met nieuwe en bestaande klanten. De winkel is voor iedereen ruim toegankelijk, ook voor mindervalide mensen. Natuurlijk kunnen bestellingen zowel in de winkel zelf, als telefonisch en online worden geplaatst. Alle bestelinformatie is te vinden op www.groenbloemdecoraties.nl. Via de site kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de leukste acties. Groenbloem Decoraties is lid van Fleurop, ook al zo'n vertrouwde naam. Via die organisatie kunnen boeketten door het hele land worden bezorgd.
De nieuwe bloemenwinkel is te vinden aan de Erasmuslaan 3b in Heerhugowaard. Telefoon 072-5822400. Kijk ook eens op www.groenbloemdecoraties.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 20 juni 2017 - 12:52Reacties (0)


Reageer