Rodi

Chiropractie en fysiotherapie onder één dak

HEERHUGOWAARD – Chiropractie Kes en Fysiotherapie Plato zijn beide al meer dan tien jaar een begrip in Heerhugowaard en omgeving. Beide specialistische disciplines zijn - onder één dak! - te vinden aan de J. Duikerweg 8 in Heerhugowaard.
Het unieke van Chiropractie Kes is dat er eerst een diagnose wordt gesteld alvorens er een compleet behandelprogramma inclusief revalidatie en preventie wordt aangeboden. Hierbij wordt nauw samengewerkt met fysiotherapeuten, huisartsen en orthopedisch chirurgen, zodat spier- en gewrichtsklachten in een breed licht kunnen worden beoordeeld en op de meest effectieve wijze kunnen worden behandeld. Chiropractie Kes bestaat uit een vriendelijk en klantgericht team dat chiropractische diensten biedt. Kortom, bij Chiropractie Kes is men in goede en deskundige handen.

Fysiotherapie Plato

Sinds 2006 onderscheiden de therapeuten van Fysiotherapie Plato zich van andere therapeuten door een eigen filosofie en behandelmethode. Zij zijn van mening dat door lichamelijke klachten een lichaam anders beweegt, functioneert en ook anders herstelt. Het lichaam is uit evenwicht. Daarom zijn de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Plato gespecialiseerd in het intensief en handmatig behandelen van het spierweefsel en de gewrichten, om zo dit evenwicht van het lichaam te herstellen, alvorens met oefeningen de belastbaarheid van het lichaam te verhogen. Een succesvolle methode, aldus talloze tevreden cliënten.
Meer weten? Bel 072-5345737 of kijk op www.chiropractiekes.nl of www.fysiotherapieplato.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 23 juni 2017 - 09:44Reacties (0)


Reageer