Rodi

-Advertorial-
Tesselaar Makelaardij viert feest en trakteert

Jim Tesselaar van Tesselaar Makelaardij deelt prijzen uit. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Een jaar geleden opende geboren en getogen Waarder Jim Tesselaar zijn eigen makelaarskantoor aan de Bickerstraat 47 in Heerhugowaard, onder de naam Tesselaar Makelaardij. Het eerste jaar staat in de boeken en er kan worden terug gekeken op een succesvolle start, met vele tevreden klanten voor Jim en zijn team. Niet voor niks riep www.widbm.nl hem uit tot 'Beste Makelaar van Heerhugowaard en omstreken' over 2016, met een 9,6 als rapportcijfer!
Om dit te vieren komt Tesselaar Makelaardij met een spectaculaire actie, waarbij cadeaus weggegeven worden met een totale waarde van maar liefst € 5.000,-. Speel jij met de gedachte te gaan verhuizen? Maak dan in de maand juni een afspraak voor een gratis waardebepaling. Jim komt bij je langs om de waarde van jouw woning te bepalen en trakteert al gelijk op een heerlijke taart. Wanneer je in de maand juni besluit je woning in 2017 door Tesselaar Makelaardij te verkopen of je droomwoning aan te kopen, dan staat er nog een grote verrassing op je wachten, het Rad van Fortuin met gegarandeerd een mooie prijs. Denk hierbij aan een tablet, één dag een verhuiswagen, tien procent korting op de courtage, een kluspakket, een hovenier, een taxatie, aankoopbegeleiding, een flatscreentelevisie en meer…
Bij Tesselaar Makelaardij betalen klanten géén opstartkosten, géén intrekkingskosten en wordt alles achteraf via de notaris verrekend. Bel voor een afspraak voor een gratis waardebepaling met 072-3033000 of mail naar info@tesselaarmakelaardij.nl. Meer informatie over Tesselaar Makelaardij en het huidige woningaanbod is te vinden op www.tesselaarmakelaardij.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 22 juni 2017 - 16:53Reacties (0)


Reageer