Rodi

Sporten bij hart for her, nét even anders

Marjolein (r) krijgt instructies. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Sporten bij hart for her in Heerhugowaard is net even anders. Steeds meer vrouwen vinden de weg naar de sportieve vestiging in de Stad van de Zon. ,,Veel vrouwen die bij ons sporten hielden eerst niet van sporten, dachten ze. Nu wel. Omdat bewegen bij hart for her anders is", vertelt eigenaresse Tamara Kruijsheer.
Hart for her biedt vrouwen een training van dertig minuten in een circuit waardoor zij zich weer fit(ter) zullen voelen, sterker worden en ook nog eens af kunnen vallen. Ze doen de oefeningen in klein groepsverband, onder persoonlijke, deskundige begeleiding. De apparaten zijn gebruiksvriendelijk en honderd procent veilig voor de gewrichten. Vrouwen van alle leeftijden (15-85 jaar) kunnen dit circuit op hun eigen niveau doen.
Ook Marjolein (55) is enthousiast over het sporten bij hart for her. ,,De belangrijkste reden voor mij om te sporten is toch wel het verbeteren van mijn conditie. Na een periode van ziekte en medicijngebruik had ik dat gevoel namelijk helemaal niet meer. Ik was vaak moe en aan het einde van de dag opgebrand. Toen zag ik een reclameposter van hart for her hangen, met het aanbod van een vijfweekse kennismaking inclusief voedingsplan. Dat leek mij een mooie stok achter de deur om in het sportritme te komen en dus heb ik meteen gebeld voor een proefles."
Dat bleek een goede zet, want nu sport Marjolein drie keer per week bij hart for her, en dat werkt goed voor haar. ,,Het circuit is afwisselend, de begeleiding is top, het is laagdrempelig en vooral gezellig. Ondertussen voel ik mij een stuk fitter en ben ook al de nodige kilo's kwijt."

Begeleid afvallen

Het circuit is de hoofdzaak, maar ook voor begeleid afvallen kan men tegenwoordig ook terecht bij deze vestiging. Daarvoor werkt hart for her samen met SLIMdiet, een vier fasen proteïnedieet, boordevol eiwitten voor behoud van spiermassa en waarmee vrouwen geholpen worden naar een gezond eetpatroon. Ook niet-sporters kunnen een afspraak maken voor een gratis intakegesprek.
Meer weten? Vraag dan informatie of een proefles aan via www.hartforher.nl of bel naar 06-34409356.

Artikel geplaatst op donderdag 29 juni 2017 - 15:44