Rodi

Stoer op water en strand
Waterrijk Zomerkamp bij SKEEF

Leer de fijne kneepjes van diverse watersporten bij SKEEF. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - SKEEF organiseert deze zomer Water Zomerkamp, een zomerkamp in Heerhugowaard voor kinderen van acht tot en met zestien jaar. Van 09.00 tot 17.30 uur zijn zij lekker bezig met allerlei stoere dingen op het land, maar vooral op het water. Het Water Zomerkamp is een dagkamp waarbij kinderen kunnen kiezen voor drie, vier of vijf dagen deelname. Ze overnachten gewoon lekker in hun eigen bed!
Iedere dag organiseert SKEEF diverse spannende activiteiten, waarbij kinderen de fijne kneepjes van onder meer het waterskiën, kneeboarden, wakeboarden en suppen uitgelegd krijgen. Stoere jongens en meiden die graag op en rond het water en strand (beach games) uithangen, kunnen hier nieuwe vrienden ontmoeten en lekker de hele dag buiten zijn. Het zomerkamp is volledig verzorgd; iedere ochtend wordt gestart met thee en limonade. Dagelijks verzorgt het team van SKEEF een gezamenlijke, uitgebreide lunch; ook zijn er tijdens de pauzes lekkere tussendoortjes beschikbaar. Bij mooi weer wordt buiten geluncht. Bij het vijfdaagse programma is een afsluitende barbecue inbegrepen waarbij ook de ouders welkom zijn (à 30 euro per persoon inclusief drankjes). Maar eerst laten de kinderen zien wat ze allemaal geleerd hebben, met een mooie show op het water!

Doe mee!

Voor het Water Zomerkamp geldt een minimaal aantal deelnemers van tien en een maximum van twintig personen per dag Iedere activiteit wordt begeleid door professionele en ervaren begeleiders. Meedoen? De kosten zijn 187,50 euro voor drie, 250 euro voor vier en 312,50 euro voor vijf dagen (inclusief afsluitende barbecue. Reserveren kan door te mailen naar info@skeef.nl onder vermelding van 'SKEEF Water Zomerkamp', naam en leeftijd. Het eerste SKEEF Water Zomerkamp is maandag 24 juli (en deze is al bijna vol). Kijk op skeef.nl of op Facebook voor overige data en informatie.

Artikel geplaatst op maandag 03 juli 2017 - 11:20