Rodi

Seafit neemt Botencentrale over

Daniël Hoekzema van de Botencentrale en Rob van der Valk van Seafit. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Seafit heeft sinds maandag 3 juli het bedrijf Botencentrale uit Heerhugowaard overgenomen. Dit betekent dat klanten van de Botencentrale voortaan terechtkunnen bij Seafit, het full-servicebedrijf voor boot refit en reparatie.

"De Botencentrale is wegens toegenomen drukte van andere activiteiten gestopt met hun werkzaamheden", licht Rob van der Valk van Seafit toe. "De Botencentrale handelt alle lopende zaken en bestellingen netjes af en voor nieuwe opdrachten - zoals onderhoud en bestellingen - kunnen klanten voortaan bij ons terecht." Hoewel Seafit een nieuw bedrijf is, heeft eigenaar Rob van der Valk een brok ervaring. “Ik was zestien jaar chef werkplaats bij Peek Watersport Centrum Amsterdam dus ik ken het klappen van de zweep. Voor onderhoud of reparatie aan de (buitenboord) motor, bij polyesterschade of andere bootgerelateerde zaken zijn klanten uit heel Noord-Holland bij Seafit aan het juiste adres. In onze werkplaats aan de Celsiusstraat 22 werken we met de modernste apparatuur aan alle soorten boten - met een maximale lengte van tien meter - om elk probleem op te kunnen lossen. Wat ik veel tegenkom is dat booteigenaren een handige doe-het-zelver inschakelen voor complexe, technische zaken en onderhoud. Dat gaat meestal niet goed, wat weer hogere kosten met zich meebrengt om de schade te herstellen. Wij zijn specialist en met goed onderhoud voorkom je hoge en onverwachte kosten.”


Topservice
Seafit heeft een haal- en brengservice. “Wanneer een klant bootschade heeft of wanneer onderhoud nodig is, kunnen wij de boot ophalen en samen met de klant in onze werkplaats de oplossingen bespreken en afstemmen. Zo is meteen duidelijk welke werkzaamheden verricht worden en wat de kosten zijn. Na afloop brengen we de boot weer netjes terug. Seafit heeft een winterstalling en een mobiele service. Wij helpen iedereen uit de brand die lekker wil varen, maar door een storing niet het water op kan. Zelfs in het weekend zijn we bereikbaar om het probleem te verhelpen. Verder doen we inkoop en verkoop van boten en sloepen en kunnen we diverse accessoires inbouwen, zoals navigatie, audio-apparatuur of een boegschroef. Het poetsen en polijsten van de boten, behoort ook tot de mogelijkheden.”
Meer weten? Kijk op www.seafit.nl, mail info@seafit.nl of bel 072-2340004.

Artikel geplaatst op dinsdag 04 juli 2017 - 10:21