Rodi

Rotary schenkt € 5.000,- aan Stichting Schuldhulpmaatje

Jurre Schieving van de Rotaryclub en Elise Versteeg van Golfbaan Regthuys. (aangeleverde foto)

WINKEL - Het onlangs georganiseerde Rotary jubileumgolftoernooi was een daverend succes; de opkomst en fundraising waren top! In het kader van het veertigjarig bestaan van de Rotaryclub Heerhugowaard-Langedijk was een golftoernooi georganiseerd op golfbaan Regthuys in Winkel. In de negen holes-wedstrijd speelden maar liefst 21 flights mee; zelden was het op Regthuys zo druk.
De strijd om de wisselbeker werd gewonnen door Björn Klaver. Hij verdiende daarmee een prachtig kistje met heerlijke wijn. Andere wedstrijdelementen zoals de longest en de neary werden gewonnen door Ingmar Dekker, Marieke Henselmans, Leen Snel en Hanne Bot. De Kuubs Kist-prijs ging naar Rob Edelbloed. Ook aan de niet-golfers was gedacht; zij speelden een partijtje footgolf, een hartstikke leuk spel waar golfbaan Regthuys prima faciliteiten voor heeft ontworpen. Die wedstrijd werd gewonnen door Joost Breebaart, Arnoud Neefjes en Rob Brink.
Prominent onderdeel van het toernooi was natuurlijk de fundraising, altijd weer een belangrijk item bij Rotary Heerhugowaard-Langedijk. Vooraf was besloten om € 5.000,- te doneren aan Schuldhulpmaatje, een organisatie met 1.500 vrijwilligers (maatjes) die, aangestuurd door een professionele organisatie, jaarlijks aan ruim vijfduizend mensen persoonlijke hulp en advies biedt op financieel terrein.
De talloze sponsors hadden fantastische prijzen beschikbaar gesteld en de veiling en loterij werden dan ook een groot succes. De netto-opbrengst van de middag was met € 17.000,- veel hoger dan vooraf ingeschat. Het overschot wordt de komende tijd besteed aan sponsoring van goede doelen.
De geweldige sfeer tijdens het evenement was indrukwekkend ondanks die enorme regenbui…. Ongetwijfeld heeft de prima organisatie daartoe bijgedragen, maar het zijn uiteindelijk de aanwezigen die het tot een daverend succes maakten.

Artikel geplaatst op maandag 17 juli 2017 - 10:42Reacties (0)


Reageer